Mihaela Rădulescu dă detalii picante despre cum și-a început viața sexuală

Nonconformistă din fire, Mihaela Rădulescu a vorbit despre momentul în care și-a început viața sexuală.

Fosta soție a lui Ștefan Bănică Junior, Mihaela Rădulescu, a făcut câteva declarații cu adevărat șocante. Aceasta a vorbit despre cum și-a început viața sexuală.

Mihaela Rădulescu dă detalii picante despre cum și-a început viața sexuală

Prezentatoarea emisiunii Ferma de la ProTV și-a pus viața pe tavă. Diva de la Monaco a explicat cu lux de amănunte despre prima sa experiență sexuală într-un interviu acordat revistei Ok! Magazine. Detalii oferite nu mai au nevoie de nici un comentariu.

„Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate şi aproape că eu l-am provocat. Iubitul meu mă tot săruta, mă tot ameţea, dar era prea timid pentru planurile mele. Am preluat conducerea, urmărindu-mi instinctul, căci experienţa nu exista. Eram mult mai liberă ca el, care era oarecum îngrozit de ideea dezvirginării”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Nu mă interesează bărbații altor femei

Sigur că nici Mihaela Rădulescu nu a scăpat de prima decepție în dragoste. Dar, spune aceasta, a trecut repede peste acest moment, pentru că are mare încredere în ea. În plus, bruneta a mărturisit că niciodată nu au interesat-o bărbații altor femei. „E, normal, dar nu mi-am bătut capul foarte tare.

mihaela radulescu

Aveam norocul de a avea încredere în mine, știam deja că nu trebuie să-mi pierd timpul cu un cal necâștigător, cum nu mi-am pierdut niciodată capul după vreun om însurat. Nu mă interesează bărbații altor femei sau bărbații care nu mă văd, e mult mai incitant să ni se întâlnească privirile de oameni liberi și sincronizați în dorințe.” a mărturisit vedeta.

Trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Felix Baumgartner 

De câțiva ani, talentata prezentatoare trăiește o poveste de dragoste ca în povești cu Felix Baumgartner și spune că e mai fericită ca niciodată. ”Nici până azi nu știu de ce m-am îndrăgostit de un bărbat din singura categorie pe care am evitat-o cu strictețe – cea a playboy-lor, a donjuanilor de profesie. (zâmbește) Uite, am comasat toate întrebările și-ți dau un singur răspuns.

Nu ție, celor curioși – am învățat să-mi prețuiesc mult mai mult viața privată. Și am constatat  că  am  numai  de câștigat de-aici, atât eu, cât și familia mea. Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie.

Știu că pare ciudat să nu trăiești în aceeași casă, oraș, țară cu bărbatul tău, dar la fel de ciudat poate fi să-ți împarți patul sau gândurile cu un om pe care nu-l mai iubești sau care are pe alta”, a declarat Mihaela.

 

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.