Mihaela Rădulescu dă verdictul. Nu mă mărit

A fost întrebată în ultima perioadă despre momentul în care se va căsători cu iubitul său. Mihaela Rădulescu i-a lămurit pe toți. Nu mă mărit.

Nu mă mărit. Este hotărârea pe care a luat-o Mihaela Rădulescu. Vedeta a spus că trăiește o relație neconvențională.

Mihaela Rădulescu dă verdictul. Nu mă mărit

Dacă toată lumea se aștepta ca relația Mihaelei Rădulescu cu Felix Baumgartner să atingă alt nivel, bruneta a dat verdictul. Nu mă mărit. Una dintre cele mai iubite femei a mărturisit că are o relație foarte frumoasă cu iubitul său, deși lumea spune că aceștia sunt la un pas de despărțire. Dar acest lucru nu o interesează și nu pune nimic la suflet. „Orice relație neconvențională, e dezbătută în cel mai convențional mod cu putință de presă și de public. Credeți ce doriți, eu trăiesc numai ce-mi place. Și cred că am dovedit asta de mult”, a declarat Mihaela pentru viva.ro.

mihaela si felix

A ținut tot timpul viața ei persoală departe de ochii lumii

Pe de altă parte, Mihaela a spus că toată viața a vrut să țină departe orice relație a ei de ochii curioșilor. „Nici până azi nu știu de ce m-am îndrăgostit de un bărbat din singura categorie pe care am evitat-o cu strictețe – cea a playboy-lor, a donjuanilor de profesie. Uite, am comasat toate întrebările și-ți dau un singur răspuns. Nu ție, celor curioși – am învățat să-mi prețuiesc mult mai mult viața privată. Și am constatat că am numai de câștigat de-aici, atât eu, cât și familia mea.

Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie.

Știu că pare ciudat să nu trăiești în aceeași casă, oraș, țară cu bărbatul tău, dar la fel de ciudat poate fi să-ți împarți patul sau gândurile cu un om pe care nu-l mai iubești sau care are pe alta. Nu trăim la fel, nu gândim la fel despre iubire și libertate, nu simțim la fel, deci haideți să mai și acceptăm că și cuplurile pot avea diverse forme de fericire și de conviețuire. Iar dacă nu puteți accepta, eu tot vă doresc fericirea mea, pentru că e reală și întreagă”, a afirmat vedeta.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.