26 27

Mihai Bobonete și-a sărbătorit soția. Câți ani a împlinit Cătălina și cu ce se ocupă

Mihai Bobonete își sărbătorește soția. Actorul și Cătălina au o relație foarte frumoasă și solidă.

Bobonete, care joacă în serialul „Las Fierbinți” de la Pro TV, dar e și jurat la „Românii au talent”, a postat pe Instagram, unde e urmărit de peste 374.000 de fani, o fotografie cu un cuplu înaintat în vârstă, lângă un lan de grâu.

Aceasta a fost modalitatea lui de a anunțat că astăzi o sărbătorește pe Cătălina, soția lui. Pentru ea, actorul a avut un mesaj public: „La mulți ani, Iubito! Voi fi lângă tine încă 40! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”, a scris actorul.

Fanii i-au apreciat postarea și au reacționat: „La mulți ani, Cătă!!!? (…) La mulți ani fericiți! (…) La mulți ani frumoși și sănătoși alături de soția ta!”, sunt câteva dintre mesajele primite de Mihai Bobonete.

Cătălina Bobonete, în vârstă de 40 de ani, s-a căsătorit în anul 2003 cu Mihai Bobonete. Împreună au doi copii. Cătălina a absolvit Facultatea de Psihologie, însă se zvonea că a optat să profeseze în alt domeniu, ea acum ar fi make-up artist.

Actorul declara, mai în glumă, mai în serios, pentru VIVA: „Am cucerit-o foarte devreme, undeva pe la 12 ani ai ei, 14 ai mei. Și uite că avem aproape 25 de ani de când suntem împreună.
Așa că… am și uitat cum am cucerit-o. Nunta efectiv am făcut-o anul trecut (2018), dar a durat că a trebuit să mă conving, stii… 25 de ani că vreau să rămânem.
Glumesc! (…) Am o relație destul de bună cu copiii, nevasta mă iubește, eu o iubesc pe ea așa că suntem fericiți”.

Mihai Bobonete i-a spus soției că va divorța. Ce s-a întâmplat

În urma cu 3 ani, Mihai Bobonete și-a dorit să divorțeze temporar de soția sa pentru a avea parte de „criza vârstei de 40 de ani”.

Citește și  Marcel Pavel are mari probleme financiare. Mai mult de un an nu mai rezist

Consideră că a făcut parte din prima generație care a ratat acest lucru, fiindcă a venit pandemia de Covid-19. Recunoaște că și-ar fi dorit să se distreze de unul singur sau să-și facă un tatuaj, dar nu putea să iasă din casă din cauza restricțiilor.

”Eu fac parte din prima generație care ne-am ratat criza de 40 de ani. Noi nu am putut să avem criza bărbatului de 40 de ani pentru că a venit pandemia. Exact când am făcut 40 de ani a venit pandemia.

Eu n-am putut să divorțez pentru o scurtă perioadă, eu n-am putut să mă duc la femei pe banii mei, eu n-am putut să mă tatuez, n-am putut să fac nimic. Unde divorțezi tu în pandemie, când nu aveai voie să ieși din casă?

Citește și  Maria Lătărețu și-a dat ultima suflare pe scenă. Ciudata moarte a cele mai mari interprete de muzică populară

Eu m-am trezit într-o dimineață, m-a luat criza puțin, și i-am zis Cătălinei că eu divorțez! Ea: Păi și unde divorțezi că nu ai voie să ieși din casă? Unde te duci să faci acte?

Nu te bagă nimeni în seamă. Și a mai zis: Lasă, stai să treacă pandemia” a spus Mihai Bobonete, recent, în cadrul podcastului pe care îl moderează.

Mihai Bobonete merge la psiholog

Celebrul actor consideră că mersul la terapeut este la fel de important ca şi alimentaţia sau sportul. Laura este femeia care îl ajută să treacă peste fricile sale şi îl consiliază de ceva vreme.