Mihai Trăistariu a scăpat de sărăcie. Anul acesta va face un profit uriaș

În urmă cu doar câteva luni spunea că trăiește cu 3000 de lei pe lună, acum Mihai Trăistariu răsuflă ușurat.

Mihai Trăistariu a scăpat de sărăcie. Anul acesta va face un profit uriaș

Nenorocirile încep să se ducă, iar Mihai Trăistariu să fie și el liniștit. Anul acesta speră să dea lovitura, după doi ani de pandemie în care nimic nu s-a legat în viața lui. Într-un interviu la Antena Stars, Mihai spune că a reușit să închirieze apartamentele pe care le are la mare pentru sezonul estival.

Și acest lucru îl liniștește. În plus, au început concertele, spectacolele și nunțile. Mai mult, a deschis și școala de muzică, așa că doritorii pot veni la cursuri. Dacă toate merg așa cum își dorește, are toate șansele să strângă în jur de 100.000 de euro.

Citește și  Mihai Trăistariu dă de pământ cu vedetele României. „Are concerte pentru că e frumoasă”

“Au fost doi ani de chin, mai ales că mă trezisem cu rate”

„Am full la apartamente. S-au rezervat. Banii eu ieșit din concerte. Au fost doi ani de chin, mai ales că mă trezisem cu rate. Împrumutasem 5 miliarde din bancă ( n.r lei vechi), că aveam nevoie la școala mea de muzică. Voiam sediu, ce voiam eu?! Trump? Numai el are clădiri așa (…) Au început să mai meargă lucrurile. Rezervări la apartamentele din vară, deja trei sferturi din vară e dată. Școala de muzică s-a redeschis și vă așteptăm la cursuri.

Din apartamente câștig în jur de 20.000 de euro. Școala trebuie să-mi producă aceiași bani, că înainte de pandemie producea 10.000 de lei pe lună. Anul ăsta trebuie să fac 100.000 de euro”, a mărturisit Mihai Trăistariu. Un singur lucru i-ar mai trebui ca să fie pe deplin împlinit. O femeie cu care să-și facă familia la care visează atât de mult.

Citește și  Marea slăbiciune a Monicăi Anghel. Nimeni nu a știut asta până acum

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata