Mihai Trăistariu dă de pământ cu vedetele României. „Are concerte pentru că e frumoasă”

Mihai Trăistariu, una dintre cele mai mari voci din România a pus punctul pe I când a vorbit despre vedetele din showbizz, precizând că în acest moment nu se mai pune valoare pe voce, ci pe felul în care arată o femeie.

Invitat în podcast-ul lui Gojira, Mihai Trăistariu n-a putut să reziste și a precizat că femeile care se dezbracă cât mai des, chiar dacă nu au voce, sunt în top. Iar prima cântăreață pe care a luat-o la mișto a fost Antonia, despre care a spus că nu e o megavoce.

În videoclip, prin cuvinte, să te dorească publicul

„Antonia e frumoasă, o dorești sexual. După mine nu e vreo megavoce. Nici nu are hituri… alambicate. E frumoasă și are concerte. Pentru că e frumoasă. Te gândești la ea, așa, într-un fel…

Sexul vinde în showbiz. De aia fătucile astea vin despuiate, așa prinde mai bine videoclipul. Sexul înseamnă să atragi sexual. În videoclip, prin cuvinte, să te dorească publicul. În pat! Nu glumesc! (…)

De aia se fac ele, se aranjează, se botoxează, ca să atragă. Se uită așa, iar atunci bărbații… se mai uită o dată la videoclip, de cinci ori. Și își fac vizualizările”, a adăugat Mihai.

Se apucă de cântat manele

Pe de altă parte, artistul spune că l-a căutat pe Costi Ioniță să-i facă o manea, pentru că la orice eveniment la care se duce i se cere să cânte acest gen muzical.  „Nu am avut timp, nu ne-am intersectat, nu știu. (…)

Rămâne deschisă colaborarea, dar nu ne-am mai intersectat. Eu i-am dat varianta și el a zis: Da, frate, facem! I-am zis: Bun, dă-i bătaie!. Dar nu mi-a mai trimis nimic, nu am mai ținut legătura, dar nu zic nu.

Eu vreau, dar să vedem. Costi a zis că ar trebui să fac o colaborare cu un manelist celebru, iar eu nu am obiectat, e mai ușor, probabil, să intri pe piață dacă faci un duet.

Da, mi s-au cerut manele. Am mai cântat prin emisiuni, au fost show-uri speciale. În concerte nu, deocamdată. Mai vin oamenii la mine, îmi spun la ureche să cânt o manea. Le zic că nu știu. Dacă scot o melodie așa, Doamne ajută!”, a mărturisit Trăistariu, potrivit Ego.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata