Mihai Trăistariu, în stare de șoc. Cine i-a dat foc la casă

Este una dintre vocile de aur ale României, dar Mihai Trăistariu nu a fost scutit de multe probleme în viață. Mai nou, un apropiat i-a dat foc la casă.

Propriul său frate i-a dat foc la casă, iar Mihai Trăistariu este pur și simplu șocat. De ce a vrut să distrugă casa artistului?

Mihai Trăistariu, în stare de șoc. Cine i-a dat foc la casă

A încercat să facă multe afaceri, dar a dat lovitura în domeniul imobiliarelor. În timp ce alți artiști încearcă să facă ceva pentru a-și suplimenta veniturile, Mihai Trăistariu câștigă foarte bine. Și asta pentru că are câteva apartamente pe care le închiriază. Potrivit playtech.ro, nici artistul nu a fost scutit de probleme. Și nu din partea vreunui chiriaș, ci chiar a propriului frate. Pentru că acesta a dat foc unor  dulapuri dintr-un apartartament deținut de artist la mare. Moment în care Mihai a intrat pur și simplu în stare de șoc.

Eu fac un bine și uite cum se întoarce

„Mi-a dat foc la casă. Eu fac un bine și uite cum se întoarce. L-am chemat pe fratele meu la mare și l-am cazat într-un apartament de-al meu și el ce-a făcut? Mi-a dat foc la dulapuri. Și m-a sunat așa foarte relaxat și mi-a zis . Nu am prețenție să îmi întorci înapoi dar să ai bunul simț să spui măcar un mulțumesc”, a declarat Mihai Trăistariu. Mihai Trăistariu face parte dintr-o familie de artiști. Tatăl său a fost un talentat pictor, iar mama a studiat medicina și a cântat în tinerețe. Deși are trei frați, Mihai nu ține legătura decât cu unul dintre ei. Este vorba de Vasile, fratele cel mare, care este pictor.

mhai traistariu declaratii

Are opt apartamente la mare

„E adevărat, eu aveam un teren la malul mării, aproape de Năvodari şi am tot zis că îmi fac un hotel sau că îmi fac o casă. Casa mea de la malul mării, mă rog. La un moment dat am realizat că acolo s-a umplut de oameni, de blocuri. Şi am decis să fac ceva cu el. Ori să fac un hotel, ori nu ştiu. Dar în primăvara aceasta, un dezvoltator, un constructor de blocuri mi-a propus un schimb.

Mi-a zis: „Nu vrei să îţi dau şapte apartamente, tot la malul mării, în Mamaia Nord şi tu să îmi dai terenul?” Şi am stat pe gânduri vreo săptămână şi am zis da. Până la urmă e o afacere și uită că am făcut schimb şi la ora actuală am în total opt apartamente. Şapte la malul mării, unul în oraş pe care o să îl vqnd odată ce mă mut. Pentru că am ales să mă mut într-unul dintre ele.

Şi atunci o să am practic opt apartamente la malul mării. Într-unul dintre ele mă mut de la 1 octombrie şi şapte dintre ele le dau spre chirie către turiştii care vi la malul mării. Am văzut că l-ai şi amenajat aşa într-un fel foarte… Am început să-mi iau mobilă. Mi-am luat o mobilă foarte frumoasă. Din luna aprilie am comandat-o şi abia în august a venit. Este luată din ţară, dar au lucrat cu Germania. A durat ceva, dar arată foarte bine. Şi mi-am dorit ceva personalizat, de asta a durat. Am scos colţurile că am pisici, iar acum le construiesc pisicilor opt căsuţe” a declarat Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.