Milionarul Mohammad Murad, reținut pentru mită electorală

A fost prins în timp ce împărțea bani. Milionarul Murad a fost reținut pentru mită electorală.

În ziua votului, Mohammad Murad a fost prins și reținut pentru mită electorală.

Milionarul Mohammad Murad, reținut pentru mită electorală

În timp ce împărțea bani din portbagajul mașinii, milionarul Mohammad Murad a fost prins și reținut pentru mită electorală. Potrivit cancan.ro, se pare că prima dată au fost văzuți oamenii lui Murad, care nu au vrut să deschidă mașina oamenilor legii.

Drept urmare, au fost reținuți. La scurt timp a apărut și milionarul, dar nici el nu a vrut să coboare din mașină. Polițiștii l-au dus atunci la poliție. Degeaba a încercat el să explice că nu are nici o vină, că totul a fost în zadar. De parcă nu i-ar fi fost de ajuns că a fost prins în flagrant, martorii au filmat toată scena la telefoanele mobile.

mohhamad murad

Cine este Mohammad Murad

Despre Mohammad Murad se știe că a ajuns în România cu 30 de ani în urmă. El a studiat medicina și a declarat cu ceva timp în urmă că este meseria pe care o va iubi întotdeauna. Tot în trecut, Murad a vorbit și despre șpăgi și situații limită în care care a fost pus de multe ori în meseria lui.

„Niciodată n-am uitat că sunt medic şi că fără milă şi bun-simţ nu poţi să fii corect. Am nişte valori pe care nu am vrut să le schimb. Am făcut afaceri de zeci de milioane, am câştigat poate într-o zi şi 100.000 de euro, şi 200.000 de euro sau un milion. Dar niciodată nu m-am simţit mai bine decât atunci când am operat, nu mâna întâi, un copil de 14 ani care venise cu peritonită.

A trebuit să dau o şpagă de 20 de dolari atunci la spital ca să-mi dea mai mult ser fiziologic. Ca să spălăm mai bine copilul. Pe vremea aceea erau cantităţi limitate de ser pentru fiecare operaţie. După operaţie, mama copilului m-a luat în braţe şi i-am spus că e totul perfect. Iar când am refuzat şpaga de la ea a început să plângă. Și atunci a ţipat la mine doctorul să iau cadoul” a menționat milionarul.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.