Milionarul turc, prietenul Biancăi Drăgușanu, a fost închis pentru port ilegal de arme

Supărare mare pentru Bianca Drăgușanu. Prietenul său turc, Cengiz Şıklaroğlu, are mari probleme cu justiția. Acesta fost închis în urmă cu câțiva ani pentru port ilegal de arme.

O adoră pe Bianca Drăgușanu, iar prezența acestuia i-a cauzat multe probleme. Ce a făcut însă milionarul turc când a fost închis va rămâne în istorie.

Milionarul turc, prietenul Biancăi Drăgușanu, a fost închis pentru port ilegal de arme

Potrivit wowbiz.ro, momentul în care Cengiz Siklaroglu a fost închis a fost unul cu totul ieșit din comun. Asta pentru că turcul a fost un adevărat spectacol. Fostul iubit al Otiliei Bilionera a primit zece luni de detenție pentru posesie ilegală de arme. Acesta nu s-a opus și s-a predat autorităților, însă momentul s-a transformat într-unul pe care oamenii legii din Turcia nu-l vor uita niciodată.  Milionarul a fost escortat către închisoarea Maltepe din Istanbul de un convoi format din 100 de autoturisme de lux.

bianca dragusanu

În fața închisorii, a ținut un discurs

De parcă toate acestea nu ar fi fost de ajuns, după ce a coborât din mașină turcul a ținut un discur patriotic. ”Am crescut pe străzi. Am plătit destul până acum, Peste 10 luni o să ies din închisoare și mai puternic. Vă spun acum că Turcia nu are nevoie de mafioți, ci de oameni de știință, de politicieni și oameni de afaceri adevărați. Singura mea dorință față de prietenii mei este să meargă la școală, să se educe și să aibă grijă unul de celălalt”, a spus afaceristul.

Citește și  Vica Blochina a rupt gura târgului. Cu cine se iubește fosta blondă a lui Pițurcă

Potrivit publicației Posta din Turcia, Cengiz a închiriat cee 100 de mașini pentru că a vrut să impresioneze. De altfel, spun jurnaliștii turci, nu a fost pentru prima dată când afaceristul a făcut așa ceva. El obișnuia să închirieze mașini de lux, dar și șoferi pentru a merge la întâlniri de afaceri. În acest fel, el părea foarte bogat și mult mai puternic decât și-ar fi imaginat cineva. Turcul a devenit cunoscut în întreaga lume în 2016, după ce a fost judecat în Rusia pentru că ar fi făcut parte dintr-o grupare care a acționat în Cecenia.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.