Minodora, dezvăluiri dramatice despre moartea mamei sale: „Am avut o perioadă în care mi-a fost foarte greu, nici pe copil nu-l vedeam”

Cântăreața a fost profund afectată de pierderea mamei ei. Doar fiul Minodorei, Marco, fiul ei, a reușit să o facă să depășească supărarea. Aceasta mărturisește că nu i-a fost deloc simplu să gestioneze această situație.

Mai mult decât atât, Minodora e nevoită să meargă la evenimente, să cânte, acolo unde oamenii zâmbeau, dansau și se bucurau, în timp ce inima ei era sfâșiată de durere. Nu de puține ori a izbucnit în lacrimi chiar pe scenă, în timp ce interpreta muzică de petrecere.


Chiar și după ce mama ei s-a stins din viață, cântăreața a continuat să simtă o legătură puternică cu cea care i-a dat viață. Minodora mărturisește că o simte întotdeauna lângă ea, pentru că, și în timpul vieții, între cele două exista o conexiune care depășește lumescul.

Citește și  Ce reacție a avut Smiley atunci când a aflat că va fi tată

„Numai puiul meu, Marco, reușește. Am avut o perioadă în care mi-a fost foarte greu, încât nici pe copil nu-l vedeam. Foarte greu am depășit. Intrasem așa, nu vedeam nimic. Toate evenimentele mele au fost extrem de dus până la capăt încă din aprilie, de când ea s-a îmbolnăvit. Foarte greu mi-a fost să cânt. Știam că sunt melodii care îi plac ei și eu mă întorceam la public că îmi dădeau lacrimile. Păstrez legătura prin ea, simt că ea este în mine, fiind același suflet. A fost o telepatie între noi”, a povestit Minodora, potrivit Antena Stars.