Minuni cutremurătoare. Ce vindecări miraculoase a făcut părintele Arsenie Boca

Este unul dintre cei mai mari clarvăzători pe care i-a avut România vreodată, fiind înzestrat cu daruri divine. Ce vindecări miraculoase a făcut părintele Arsenie Boca.

Puterea părintelui Arsenie Boca a fost imensă. Ce vindecări miraculoase a fost făcut cel supranumit sfântul Ardealului.

Minuni cutremurătoare. Ce vindecări miraculoase a făcut părintele Arsenie Boca

Sunt sute, poate chiar mii de mărturii ale celor care l-au cunoscut pe părintele Arsenie Boca, care vorbesc despre imensul dar al vindecării pe care acesta l-a avut. Va rămâne în istorie momentul în care părintele a vindecat un orb. După ce l-a spovedit și l-a împărtășit, părintele i-a spus să iasă din biserică.

Când cei prezenți au vrut să-l ajute, părintele le-a spus să-l lase să se descurce singur. Când bolnavul a ajuns la ușă a spus că vede. O altă minune se referă la un bărbat paralizat care a fost adus cu o căruță la o mănăstire și ajutat de părintele Arsenie să coboare. Când a pășit pe pământ, a mers normal.

Citește și  Citiți această rugăciune la Sfântul Dumitru pe 26 octombrie. Face adevărate minuni

Copilul care s-a vindecat în curtea mănăstirii

Despre o altă minune a părintelui Arsenie Boca a povestit preotului Oprea Crăciun din Cinciș, fost deținut în închisorile regimului comunist. „Când părintele Arsenie a ieşit din biserica Mănăstirii Prislop, toţi oamenii care stăteau jos pe pajişte, lângă izvor, s-au ridicat în picioare să-i sărute mâna părintelui.

pr arsenie boca

Doar un copil a rămas jos. Unchiul copilului i-a zis părintelui să-l ierte pe copil că nu s-a ridicat, deoarece acesta nu poate, niciodată nu şi-a putut folosi picioarele. „Ba poate”, a zis părintele şi a întins mâna copilului. Copilul a prins cu mâna un deget al părintelui şi s-a ridicat în picioare. De atunci nu a mai avut nimic şi a putut să meargă”, relata preotul, potrivit cărţii „Alte mărturii despre Părintele Arsenie Boca”.

Are o imensă putere, chiar după moarte

Potrivit adevarul.ro, printre cei care au vorbit despre imensa putere a părintelui Arsenie Boca de după moarte a fost părintele David Stoica, de la Mănăstirea Sadinca. „O copilă de patru ani, cu familia, venise la mormântul de la Prislop al părintelui Arsenie. Nu putea merge pe picioruşe. Era paralizată total. Stăteau cu toţii îngenunchiaţi în jurul mormântului cu frunţile lipite de pământ.

Citește și  CE FANTEZII ARE BENDEAC CU PREZENTATOAREA

Se rugau fierbinte, toţi, cu ochii închişi. Şi deodată văd copilaşul cum se ridică dintre ei, în picioare. Stătea aşa, cumva speriată, nevenindu-i să creadă că este adevărat. Pe urmă a început să sară într-un picior de parcă voia să se dezmorţească. Pe urmă a făcut câţiva paşi”, a mărturisit părintele David, în cartea „Alte mărturii despre Părintele Arsenie Boca”.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.