Mircea Badea a dat de pământ cu Dorian Popa

Revoluționar așa cum îl știm, Mircea Badea a dat de pământ cu Dorian Popa, criticându-l pentru ce postează pe rețelele de socializare.

Dorian Popa a reușit performanța de a depăși 2 milioane de urmăritori pe Instagram. Deranjat de acest lucru, Mircea Badea a dat de pământ cu Dorian Popa.

Mircea Badea a dat de pământ cu Dorian Popa

Se vede treaba că numărul uriaș de urmăritori pe care Dorian Popa îl are pe Instagram, l-a deranjat grav pe Mircea Badea. În consecință, prezentatorul a dat de pământ cu șarmantul cântăreț: „Deci este urmărit de două milioane de oameni și, îți dai seama, am studiat și eu fenomenul. M-am uitat să văd și eu ce face Dorian Popa. Este genial!

Este absolut genial. Face foarte mulți bani pe bază de Instagram și influencereală din asta. Și este atât de tare, de ce? Cred că are vreo șapte cuvinte pe care le folosește, șapte cuvinte… Din șapte cuvinte, are 2 milioane de followeri și face mulți bani.

mircea badea

Și pe alea șapte cuvinte le spune mereu la fel. La fel spune orice! De două săptămâni, de când îl urmăresc, ca să deslușesc ingredientele succesului la publicul tânăr care ne va plăti nouă pensiile, am constatat că zice: Hârz, Johnule! Asta e de bază! La orice postare despre orice spune ”Hâtz, Johnule!”, nu știu exact ce înseamnă.

Zice mereu cu aceeași intonație: „Hâtz, Johnule, ce taaare e!”. (…) Mai zice: „Așa, tatăăă! Swipe, swipe!”. Swipe înseamnă că să dai cu degetul în sus pe ecran și să te duci pe site-ul care-ți dă pateuri, cauciucuri sau ce vinde el în momentul ăla. Asta e tot ce zice: „Hâtz, Johnule, ce taaare. Așa, tatăăă! Swipe, swipe!.

Cântărețul le-a mulțumit fanilor pentru susținere

Dorian Popa nu a părut supărat de comentariul lui Mircea Badea și le-a mulțumit celor care îl iubesc pentru susținere: „Mulțumesc, Doamne, pentru două mili, vă mulțumesc vouă pentru două mili, ne vedem în călătoria până la 3. Hâtz, Johnule!”.

Dorian Popa s-a făcut cunoscut odată cu apariția în serialul Pariu cu viața. Ulterior a fost concurent la “Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Mai târziu, acesta a ajuns la Antena 1, unde a fost jurat la “Next Star” şi concurent la “Asia Express” şi “Ultimul trib”.

MIRCEA BADEA, DESPRE DORIAN POPA: “Are 7 cuvinte în vocabular”  VIDEO:

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.