Mircea Badea îl ironizează pe George Buhnici. Ce spune celebrul prezentator

După ce George Buhnici a agitat lucrurile în toată țara după ce a vorbit despre femeile cu vergeturi și celulită, a venit și rândul lui Mircea Badea să-și spună părerea. Recent, acesta a avut un comentariu de tot râsul.

Mircea Badea și iubita sa, Carmen Brumă au plecat în vacanță în Grecia, iar celebrul prezentator i-a dat o replică usturătoare lui George Buhnici. ”Uitați-vă la mine, arăt ca un minor”, a scris Mircea Badea pe Instagram în dreptul unei fotografii care a strâns nu mai puțin de 5000 de aprecieri.

De ce nu s-au căsătorit Carmen Brumă și Mircea Badea deși a fost cerută de soție

Carmen și Mircea fac un cuplu bine închegat de ani buni, dar nici în acest moment nu s-a pus problema căsătoriei.

Carmen spune că pentru a avea o relație fericită nu ai nevoie de simple formalități. Dar recunoaște că a fost cerută în căsătorie.

„E adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze, sunt foarte măritabilă (…) Longevitatea în cuplu nu are legătură cu nişte simple formalităţi. Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment.

Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami

De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami”, a declarat Carmen Brumă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata