Mircea Radu acuzat că și-a falsificat declarația de avere

A fost unul dintre celebrii prezentatori, iar emisiunea din Dragoste l-a făcut să fie și cel mai iubit din acele vremuri. Surprinzător, Mircea Radu a fost acuzat că și-a falsificat declarația de avere.

Acuzație fără precedent la adresa lui Mircea Radu. Se spune că și-a falsificat declarația de avere.

Mircea Radu acuzat că și-a falsificat declarația de avere

A ajuns pe cele mai înalte culmi ale succesului cu emisiunea Din dragoste. Ultima sa apariția a fost ca prezentator al unei alte emisiuni, Ie, Românie, întreruptă acum doi ani. De atunci, Mircea Radu a preferat să se dedice soției și copiilor. În ultima vremea, Mircea Radu a avut ceva probleme cu legea. Sursele spun că acest nu și-ar fi declarat veniturile reale. În plus, se aude că și-ar fi falsificat declarația de avere.

A declarat doar jumătate din venituri

Mircea Radu, şef al comunicării în TVR şi consilier al PDG-ului Doina Gradea, este acuzat acum că a declarat doar jumătate din câștiguri. În aceste condiții, Sindicatul Român al Jurnaliştilor a solictat luna trecută ANI şi DNA să cerceteze și să afle care este adevărul. Inițial, acesta a declarat un venit de 64.670 de lei. Ulterior, a depus la Agenția Națională de Integritate o declarație de avere rectificativă. În aceasta, el spune că suma reală primită pentru prezentarea emisiunii Down The Road este de 112.564 lei.

mircea radu

Vedeta spune că a fost vorba de o greșeală

Mircea Radu a explicat tot ce s-a întâmplat, mărturisind că a fost vorba doar de o greșeală. În plus, acesta declară că are imaginea curată și așa va rămâne. „Prieteni, în mod normal, eu nu aduc în casă (a se citi, aici, pe pagina mea) chestiuni legate de job. Dar pentru că imaginea mea publică este curată şi vreau s-o menţin aşa. Fac o precizare: titlul „Mircea Radu, şeful Comunicării din Televiziunea Naţională, recunoaşte că şi-a falsificat declaraţia de avere!” pus de scribălăii dintr-un sindicat nereprezentativ este tâmpit şi mincinos. De ce este tâmpit? Pentru că este lipsit de sens. Cum aş putea recunoaşte ceva ce nu am făcut? A falsifica înseamnă a înşela cu bună ştiinţă. Ori eu, în precedenta declaraţie de avere, am trecut o altă sumă din greşeală. A fost o eroare omenească, care a fost reparată în termen legal. Atât şi nimic mai mult.”, a scris Mircea Radu pe contul său oficial de Facebook.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.