Mirela Vaida are din nou probleme de sănătate. E mai complicat decât pare

Mirela spune că a mai avut aceeași problemă și cu câțiva ani în urmă, dar s-a remediat situația folosind un leac băbesc foarte cunoscut.

L-am spurcat, cum se spune în tradiția românească

”Legat de ochi, nu, nu am să mă operez. Eu am mai avut un șalazion, în urmă cu vreo cinci ani, și l-am ‘spurcat’, cum se spune în tradiția românească, în sensul că mi-a spus cineva să-i dau cu lapte matern. Și, în timp ce alăptam un copil, într-adevăr, am dat cu lapte de mamă și nu a mai ieșit. Acum, vă dați seama că astea sunt niște tradiții și niște leacuri, care nu au absolut nicio bază științifică”, a declarat Mirela Vaida.

A început și un tratament cu antibiotic

Mai mult, ea a mărturisit că a intrat și pe antibiotice și speră că în sfârșit va fi pe drumul cel bun. ”Acum mi-a ieșit din nou. E clar că am eu o sensibilitate la ochiul acesta. Am făcut tratament cu antibiotic și nu o să mă operez. Îl las acolo și vedem noi ce se întâmplă pe viitor.

Nu mi-am făcut chiar nicio problemă din asta și nu e ceva grav absolut deloc. Sunt obișnuită, o tratez cu seriozitate, dar nu mă panichez din atâta lucru. Așa că, dacă o să mai aud despre alte leacuri băbești, o să le aplic, că rău nu au ce să îmi facă”, a mai declarat Mirela Vaida.

Fascinată de Delta Dunării

În ceea ce privește vacanța din Deltă, Mirela spune că totul a fost un vis și regretă că nu a ajuns mai demult în aceste locuri. „În Delta Dunării a fost fascinant, a fost ceva nou pentru toată lumea.

Și a fost o surpriză și pentru noi cei mari, și pentru copii, pentru că e inedit să lași mașina pe uscat și, de acolo ,să mergi cu barca până la hotel, și să ai ieșire și la Dunăre, și la mare și să poți, dacă vrei, să faci o plimbare cu barca.

E inedit să ne dăm seama ce țară frumoasă avem și ce locuri absolut fascinante avem, care, din păcate, mi se pare că nu sunt destul de mult exploatate.”, s-a destăinuit vedeta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata