Mirela Vaida nu mai suportă comportamentul Biancăi Drăgușanu și ia atitudine. „Dacă ești divă… ești mult peste și nu stai la discuții cu plebea”

Diva început să-i lovească cu ce a nimerit, dar comportamentul său e criticat de toată lumea.

Mirela Vaida nu mai suportă comportamentul Biancăi Drăgușanu și ia atitudine. „Dacă ești divă… ești mult peste și nu stai la discuții cu plebea”

Printre cei care au avut o reacție neașteptată la adresa Biancăi Drăgușanu a fost și Mirela Vaida, care a urecheat-o pe blondă în direct la Acces direct. Prezentatoarea spune că o femeie de talia ei nu trebuia să se pună la mintea petrecăreților, iar Bădălău ar fi normal să fie blocat și să i se dea papucii.

Dacă tu știi ce ți-ai luat, te mai miră treaba asta?

„Care este statutul Biancăi Drăgușanu în relația cu Bădălău, care nici măcar nu a divorțat? Deci dacă este adevărat că Bădălău avea acel apartament, înseamnă că apartamentul ăla este al lui Bădălău. Oricine vine, din punctul meu de vedere, neinvitat poate avea o plângere penală pentru violare de domiciliu, loviri și alte violențe. (…)

Citește și  Scandal fără precedent între Leo de la Strehaia și fosta sa soție, Anca

Din punctul meu de vedere, o femeie este aici, mai ales când își știe valoarea. Te duci să dai cu bâta în alea, păi tu ești la mintea lor?! Îi dai ignor, îi dai block băiatului. Dacă ești divă… ești mult peste și nu stai la discuții cu plebea! Nu se face așa, că ai copil acasă. Atât timp cât ai o relație cu un bărbat însurat… tu îți asumi. Știm de la fosta nevastă care a zis că a avut relații, că a făcut nu știu câte… Dacă tu știi ce ți-ai luat, te mai miră treaba asta?”, a spus Mirela Vaida.

Reacția Claudiei Pătrășcanu

În ceea ce o privește pe Claudia Pătrășcanu, și aceasta a fost sunată de jurnaliști să își spună părerea despre cele întâmplate. Cântăreața însă s-a scuturat cât a putut și a afirmat că nu o interesează ce face fostul soț. „Nu înțeleg de ce toată presa scrisă mă agasează pe mine referitor la cele întâmplate și ce legătură am eu cu acest subiect?!

Citește și  Câți bani a câștigat Vulpița la Acces Direct

Suntem în Săptămâna Mare! Eu am o viață mult prea frumoasa și curată, ca să comentez mizeriile lui Gabi. Gabi este singurul responsabil pentru tot ceea ce i se întâmplă!”, a mărturisit Claudia Pătrășcanu, la Antena Stars.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata