Mirela Vaida nu mai suportă situația prin care trece și a luat atitudine. Trebuie să rezolve problema cât mai repede cu putință

Ea trebuie să scape de acestea cât mai repede cu putință pentru că în august va pleca la mare. Iată ce soluție a găsit.

 „De când l-am născut pe Tudor vreau să dau jos kilogramele cu care am rămas după fiecare sarcină și n-am putut”

„Știți că toate lucrurile bune încep de luni… așa și eu! De luni mi-am propus să slăbesc, gata! Am zis gata, nu se mai poate. Știu că o să-mi spuneți, băi, că te alinți, că nu ești grasă, că nu știu ce.

Bun! Sunt de acord cu voi că nu par grasă. Dar, vine vacanța de vară și te duci la mare și te dezbraci în sutien și în slipi și atunci într-adevăr se vede că nu ești slabă.

Citește și  De ce a renunțat Serghei Mizil la pictură. Ce pensie încasează din cariera de artist

În momentul acela spui: băi, nu puteam să dau și eu, înainte să vin la plajă vreo 3-4 kilograme jos, ca să arăt și eu bine în costum de baie. Ba da, doar că acele 3-4 kilograme pe care vrem să le dăm jos sunt cele mai grele. De ce? Că nu se duc.

Eu, cel puțin, mă chinui de mulți ani.. de când l-am născut pe Tudor să dau jos kilogramele cu care am rămas după fiecare sarcină și n-am putut.”  a spus Mirela Vaida pe Instagram.

Am 60 de kilograme și 1,58 m înălțime. Este enorm!

Mirela a vorbit recent cu un specialist care să o ajute să-și rezolve problema și e bucuroasă că a scăpat de două kilograme în două zile. ”Așa că cele 4-5 kilograme care sunt fix pe burtă și pe șolduri se văd cel mai rău. Am 60 de kilograme și 1,58 m înălțime.

Citește și  Daniel Buzdugan, la un pas de moarte. Ce s-a întâmplat cu simpaticul prezentator

Este enorm! Teoretic, ar trebui să am 50. Sâmbătă dimineața, înainte de dietă, 59,7 kg! 1,58 cm înălțime. Am reușit să slăbesc 1,6 kg în două zile, fără înfometare. Azi am 58,1 kg”, a mai spus vedeta.

Nici soțului Mirelei nu-i va fi ușor, pentru că va trebui să dea jos mai mult de zece kilograme într-un timp destul de scurt.  ”Alex al meu are 1,91 înălțime și sâmbătă avea 104 kg. El vrea să dea jos 14-15 kg într-o lună”, a mai spus blonda.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata