Miss BumBum 2015, Suzy Cortez, a povestit cum a speriat-o Vladimir Putin

Fotomodelul a spus întregii lumi cum a decurs întâlnirea. Vladimir Putin a speriat-o îngrozitor.

Miss BumBum 2015, Suzy Cortez, a povestit cum a speriat-o Vladimir Putin

Suzy, fotomodelul brazilian, a fost invitata specială a lui Vladimir Putin la Kremlin și a mărturisit că a rămas marcată de comportamentul țarului Rusiei. Tânăra susține că a fost prezentată președintelui de un reprezentant al Federației de Fotbal a Braziliei și s-a speriat când l-a văzut cum stătea pe un fel de tron și discuta cu ea prin intermediul unei secretare.

„Putin m-a strâns de mână și s-a holbat la mine câteva minute, ceea ce m-a speriat puțin”, s-a destăinuit Suzy Cortez. Vladimir Putin a lăudat-o foarte mult și a invitat-o să vină în Rusia ori de câte ori dorește. Miss BumBum a mărturisit că avea la dispoziție o mașină guvernamentală care o ducea unde vroia, însă nu și-a dat seama dacă e protejată sau supravegheată. După o săptămână, s-a reîntors în Brazilia și a fost convinsă că la Moscova a fost mereu în pericol.

Citește și  Previziunile unui renumit astrolog pentru Vladimir Putin. Zilele îi sunt numărate

Eliberați Ucraina!

După ce Vladimir Putin a început să atace Ucraina, fără să-i pese de consecințele deciziei sale cu totul ieșită din comun, Miss BumBum l-a declarat pe liderul de la Kremlin drept un psihopat, a contestat hotărârea lui și a postat și un mesaj pe contul său de socializare.

Fata susține că a fost muza Rusiei la Cupa Mondială, dar acum a realizat cine este Putin cu adevărat. Drept urmare, a aruncat toate tricourile pe care le-a primit în Rusia. Femeie hotărâtă, aceasta a renunțat chiar și la mascota din 2018 pe care a câștigat-o la Moscova. “Eliberați Ucraina”, a încheiat Suzy Cortez mesajul postat pe contul de Twitter.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata