MISS UCRAINA INTERVINE ÎN RĂZBOIUL RUSIA-UCRAINA

Miss Ucraina se implică în războiul Rusia-Ucraina

Miss Ucraina a publicat o serie de imagini in care tine cutezător arma în mână,  îmbrăcată în uniformă militară. Acum, vrea să lupte umăr la umăr, alături de ucrainenii care fac tot posibilul sa reziste în fața atacului lui Putin. Asta, dupa ce descreieratul de la Kremlin a lovit în sute de locuri importante și pare ca nimic nu-l poate opri. De cealaltă parte, ucrainenii atacă de la sol și reușesc ofensive pe care Putin nu le-ar fi bănuit.

Anasatasia îl divinizeaza pe presedintele Volodimir Zelensky și își încurajează semenii să fie puternici în aceste momente dificile. Totul se intamplă în contextul în care , în dimineața zilei de 24 februarie 2022, Rusia a invadat Ucraina la ordinul lui Putin. Atacurile armate continuă, iar ucrainenii se așteaptă la ce este mai rău. Bărbații nu mai pot părăsi țara, iar femeile și copiii au fugit unde au văzut cu ochii, din calea bombleor.  

miss ucraina

 

Mai mulți români s-au mobilizat  și își pun la dispoziție casele pentru a-i primi pe vecinii care caută adăpost. Autoritățile anunță că România ar putea primi 500.000 de refugiați, care pot fi găzduiți oficial în taberele amplasate în 4 județe din țară. 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata