Momente grele pentru Andreea Bălan. A fost operată de abces abdominal

Cu câteva zile în urmă, Andreea Bălan a fost internată de urgență la spital. A fost operată de abces abdominal.

A avut dureri insuportabile și a fost internată în spital. Andreea Bălan a fost operată de abces abdominal.

Momente grele pentru Andreea Bălan. A fost operată de abces abdominal

Viața Andreei Bălan nu a fost niciodată ușoară. Aflată în plin divorț de actorul George Burcea, vedeta a ajuns în spital, unde a fost operată de abces abdominal. De pe patul de spital, artista a trimis fanilor săi un mesaj cu adevărat copleșitor. Potrivit cancan.ro, pentru că situația era gravă, medicii de la Sanador au ales să o opereze laparoscopic. La scurt timp după ce a ieșit din operație, Andreea a postat o scurtă filmare din salon. Este vorba de un video în care artista apare întinsă pe pat iar pe imagini sunt puse câteva note muzicale. Puțin mai târziu, Andreea a mai pus o fotografie în care zâmbește.

Citește și  Fondatorul X Factor, la un pas de moarte. A suferit un accident îngrozitor

andreea balan

George Burcea s-a interesat de ea

Când a născut-o pe cea de-a doua fetiță, Andreea Bălan a fost salvată de la moarte tot de medicii de la Sanador. Atunci, artista a făcut un stop cardiorespirator și a fost practic salvată de la moarte. Chiar dacă sunt despărțiți, George Burcea nu a fost indiferent când a aflat că fosta sa soție trece prin momente grele și s-a interesat de situația ei. În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că, într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator.

În acest moment, ea este stabilă, iar echipa medicală, care s-a comportat ireproşabil, este alături de noi. Fetiţa noastra, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg. Vă mulţumim pentru mesaje şi vă vom ţine la curent cu starea de sănătate a Andreei. Vă mulţumesc, George Burcea”, a declarat soțul artistei, pentru spynews.ro, acum doi ani.  În acest moment, actorul George Burcea a intrat într-o relație de iubire cu prezentatoarea Viviana Sposub.

Citește și  E oficial! Andreea Bălan și Tiberiu Argint sunt împreună

 

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.