Momente groaznice pentru Monica Tatoiu. A rămas fără lucruri

Monica Tatoiu și-a pierdut bagajele în aeroport la Amsterdam și spune că le-a recuperat după două zile.

Monica Tatoiu spune că nu s-a așteptat niciodată ca în secolul 21 să treacă prin asemenea momente și spune că nu e posibil să nu poți să iei legătura cu o persoană fizică.

Ca să știm ce ne așteaptă, dacă în anii care vin ne lăsăm pe mâna roboților

„Să ajungi în Statele Unite fără să ai posibilitatea să contactezi pe cineva și să nu-ți vină bagajele, şi să vii singur, este groaznic. De-abia după două zile au venit bagajele, am avut noroc că aveau o culoare specială și bandă portocalie, pentru a putea fi identificate în sutele de bagaje pierdute pe aeroportul din Amsterdam.

Nu m-am așteptat ca în secolul 21, super informatizat, să nu ai posibilitatea să vorbești cu o persoană fizică în condițiile în care roboții erau dați peste cap.

Citește și  Margherita de la Clejani a primit rezultatele testelor toxicologice. Ce a consumat

 

Ca să știm ce ne așteaptă, dacă în anii care vin ne lăsăm pe mâna roboților. Dacă se întrerupe și curentul electric, ăia suntem”, a declarat Monica Tatoiu pentru Antena Stars.

A rămas și fără adresa de e-mail

Problemele s-au ținut lanț pentru femeia de afaceri, care a rămas și fără adresa de e-mail pe care o folosea de aproape două decenii: „Altă companie americană m-a anunțat că trebuie să plătesc pentru căsuța de e-mail, mi-a cerut parola și adresa administratorului de acum 12 ani, care nici nu știu pe unde mai e.

Am de plătit 9 dolari pe lună și am rămas fără e-mailul pe care îl aveam de 20 de ani. Acum corespondez cu oameni importanți pe WhatsApp. De la 1 septembrie, dacă nu ai gmailul clasic, trebuie să plătești. Eu aveam unul de ONG”, a mai spus vedeta.

Citește și  Tragedia vieții Deliei Matache. Nu poate face copii

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata