Monica Anghel n-a mai suportat și a pus piciorul în prag. S-a săturat de toate acuzațiile care i se aduc

Faptul că Monica Anghel a slăbit atât de mult a stârnit tot felul de speculații. Artista nu se lasă bătută.

A dat jos 30 de kilograme și a ajuns la greutatea de 65 de kilograme. Monica Anghel spune că a fost nevoită să facă acest lucru, din cauza problemelor la coloană, dar niciodată nu a apelat la pastile, ceaiuri de slăbit sau intervenție chirurgicală. A ajuns așa pentru că a devenit extrem de atentă la ceea ce mănâncă și mai ales la cât mănâncă.

„Am slăbit pentru că am foarte multă grijă cu ce pun în farfurie, și cât pun în farfurie”

”Mă enervează minciunile care se spun despre mine. Mă deranjează foarte tare site-urile alea care câștigă o grămadă de bani folosindu-se de imaginea mea, spunând că eu am slăbit cu nu știu ce picături și licori. Nu este adevărat, totul este fals. Am slăbit pentru că am foarte multă grijă cu ce pun în farfurie, și cât pun în farfurie.

Citește și  Gina Pistol e în culmea fericirii. A împărtășit cu fanii marea sa bucurie

În momentul în care nu o să mai am niciun fel de durere în articulație, aceea este greutatea optimă

Vreau să mă simt bine, nu e niciun obiectiv. Important este să nu mă mai doară absolut deloc niciun fel de articulație, pentru că ăsta a fost motivul pentru care mi-am dorit să încep să slăbesc încă puțin mai mult decât am slăbit.

Începuse să mă doară șoldul și genunchiul și am zis ok, trebuie să mai slăbesc un pic, asta după ce am vorbit cu doctorul Marius Catană, cel care m-a operat pe coloană.

M-am dus la el și mi-a spus: «Probabil că nu ar fi rău să mai slăbești încă ceva». În momentul în care nu o să mai am niciun fel de durere în articulație, aceea este greutatea optimă.

Citește și  Cătălina Grama Jojo are probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu artista

Degeaba spun eu: vreau să mai slăbesc 3 kg sau 10, nu are legătură cu numărul kilogramelor. În momentul în care simți că, după o perioadă de timp, nu te mai doare nimic, înseamnă că aceea este greutatea optimă”, a spus Monica Anghel pentru Playtech.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata