Monica Bârlădeanu, vedetă la Antena 1. Ce emisiune iubită de public va prezenta în curând

Alături de Ramona Olaru și Răzvan Fodor, Monica Bârlădeanu, va prezenta noul sezon „Splash! Vedete la apă”.

N-am niciun dubiu că va fi un partener excelent

Monica a primit cu mare bucuria acest nou proiect și e convinsă că primul lucru pe care-l va face e să depene amintiri cu Răzvan Fodor, pe care-l cunoaște de multă vreme. „Splash! Vedete la apă” e un proiect în care oamenii își confruntă fricile, fobiile și își depășesc limitele.

Uneori, toată această agitaţie pentru o săritură de la 3 metri de pe platformă capătă proporții serioase, se lasă cu tremurat și lacrimi, iar alteori e chiar amuzantă. Am urmărit anul trecut show-ul de pe canapeaua mea confortabilă de acasă și sunt chiar curioasă să văd cât de grele sunt lucrurile, sus, pe platformă, din moment ce acolo unii concurenți experimentează emoții extreme.

Citește și  El este Burlacul. Doamnele se vor bate pentru Andi de la Insula iubirii

Pe Răzvan îl știu de multă vreme, evident, și sunt convinsă că primul lucru pe care-l vom face va fi să depănăm niște amintiri. N-am niciun dubiu că va fi un partener excelent”, a declarat Monica Bîrlădeanu.

Îmi place ca om și mă bucur să lucrez cu ea

La rândul său, Fodor a fost fericit că are o asemenea colegă, amintind că o cunoaște pe Monica de peste 20 de ani. „Mă bucur foarte tare că văd niște oameni curajoși, care își asumă provocarea Splash! Vedete la apă.

Dacă nu mi se propunea să fiu prezentator, probabil că și eu aș fi acceptat provocarea aceasta. Sezonul acesta am un motiv de bucurie în plus: o voi avea alături pe Monica Bîrlădeanu, pe care o știu de mai bine de 20 de ani. Deci o cunosc foarte bine, îmi place ca om și mă bucur mult să lucrez cu ea”, a spus Răzvan.

Citește și  Șoc în showbizz-ul românesc. Ramona Olaru a luat o decizie neașteptată