Monica Gabor nu mai are scăpare. Nuțu Cămătaru a spus tot ce a făcut în cartea sa

Dacă până acum doar cârcotașii vorbeau pe la colțuri de relația pe care Monica Gabor ar fi avut-o cu celebrul Nuțu Cămătaru, interlopul recunoaște totul în cartea sa, care se bucură de un succes imens.

Monica Gabor nu mai are scăpare. Nuțu Cămătaru a spus tot ce a făcut în cartea sa

”Mi-a adus-o Dinu Damaschin. (…) Era un lansator de rachete cunoscut și avusese grijă de asta. Când a venit cu ea la București, mi-a adus-o mie întâi. Ca să ne ocupăm amândoi de ea… Dar eu fix asta nu făceam. Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi”, se arată în volumul scris de Codin Maticiuc.

De asemenea, Nuțu Cămătaru a vorbit puțin și de Nicoleta Luciu, însă nu a dat prea multe detalii picante. Sunt multe domnițe care s-au distrat alături de frații Cămătaru, însă acesta a preferat să cenzureze declarațiile din două motive: nu vrea să atragă antipatia nimănui și nu dorește să le strice familia. Asta pentru că majoritatea „celebrelor” sunt acum căsătorite și au copii.

Citește și  Gestul Monicăi Gabor a șocat pe toată lumea. I-a oferit ajutorul lui Irinel Columbeanu

Nuțu a primit 18 ani de închisoare

Pentru a reuși să scrie biografia ”Dresor de lei și de fraieri”, Codin Maticiuc a stat lângă Nuțu Cămătaru nu mai puțin de cinci ani, ba chiar l-a vizitat și la închisoare.

Nuțu Cămătaru a fost considerat unul dintre cei mai periculoși interlopi din România. El a reușit să calce pe bec de mai multe ori, iar în final să fie arestat și să primească 18 ani de închisoare. Potrivit însemnărilor din carte, cei mai mulți ani de penitență i-a petrecut alături de fiul său.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata