Monica Tatoiu, dezvăluiri incredibile despre primul soț. „Nu m-am căsătorit că am vrut”

Sunt puțini cei care cunosc cu adevărat viața amoroasă a Monicăi Tatoiu, femeia puternică pe care pare că nimic nu o dărâmă.

Monica Tatoiu, dezvăluiri incredibile despre primul soț. „Nu m-am căsătorit că am vrut”

În cadrul unei emisiuni, Monica Tatoiu a vorbit despre primul său mariaj, afirmând că nu și-a dorit deloc să facă pasul cel mare. Totul s-a întâmplat după ce a făcut un pariu cu tatăl său. În plus, fiind considerată rebelă de părinții săi, aceștia vroiau cu tot dinadinsul să se mărite. Din păcate însă, afacerista spune că a fost înșelată chiar în noaptea nunții, iar căsnicia n-a durat mult și s-a destrămat.

„Mama era disperată, se ruga la biserică”

„Nu m-am căsătorit că am vrut. Am pus un pariu cu tata. Sunt încăpățânată, mândră, agresivă, eu întâi îți dau în cap și pe urmă îți explic de ce. Foarte pasională. Tata era disperat.

Îmi zicea că n-o să mă căsătoresc niciodată în ritmul ăsta. Trebuie să trăiesc, nu pot. Mama era disperată, se ruga la biserică. De aia nu pot să fac politică, intră cineva si află… Tot ce este omenesc am făcut la viața mea. Mama s-a rugat pentru mine.

Până l-am întâlnit pe Victor, acum 39 de ani. Eu sunt diabolică, nu e bine. Să mai trăiască mama, să se roage pentru mine. În momentul când eu mă pornesc, eu mă duc până la capăt. Și asta m-a costat în viață. În momentul în care mă apucă furia…l-am convins, m-am căsătorit în septembrie 1977. Făcusem în iunie pariu cu tata, de ziua mea”,  a spus Monica Tatoiu în cadrul unei emisiuni.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata