Moș Nicolae a venit și la Bianca Drăgușanu, unde a lăsat un cadou foarte scump pentru Sofia

Ziua de 6 decembrie a fost una cu totul specială pentru Bianca Drăgușanu și fiica ei. Cea mică a primit un cadou special și s-a bucurat de una dintre cele mai frumoase zile.

Elegantă și rafinată, Bianca Drăgușanu își învață fiica să-i calce pe urme. Anul acesta, Moș Nicolae a venit cu un cadou scump și călduros.

Moș Nicolae a venit și la fetița Biancăi Drăgușanu, unde a lăsat un cadou foarte scump pentru Sofia

Aștepta cu înfrigurare să vadă ce i-a adus Moș Nicolae, iar când a deschis cadoul a fost extrem de fericită. Potrivit cancan.ro, anul acesta, fetița Biancăi Drăgușanu a primit o vestuță de blană, în mai multe culori, care a costat câteva mii de lei. E lesne de înțeles că Bianca își învață fetița să fie de mică elegantă și să pună preț pe imaginea sa.

Au împodobit un brad alb cu decorațiuni roz

Cu totul deosebit este și bradul pe care cele două l-au făcut în acest an. Sofia și-a dorit un brăduț alb, artificial, iar mama i-a făcut pe plac. În plus, acesta arată senzațional decorat cu globulețe și lumini roz. Bianca Drăgușanu se pare că adoră să fie mamă și nu-i refuză absolut nimic frumoasei sale fiice.

Citește și  Are o avere impresionantă, dar a rămas la fel de modestă. Simona Halep, în avion, la clasa economic

A făcut o petrecere fastuoasă de ziua Sofiei

Cu câteva luni în urmă, Sofia a împlinit patru ani și a avut parte de o petrecere pe cinste. Mamă și fiică au ales ca la asemenea moment să arate fastuos, așa că au ales rochii similare. Bianca Drăgușanu a optat pentru un top sexi, verde pal și o fustă superbă din voal roz și sclipitor în partea de jos. La rândul său, Sofia a avut o rochiță din același material ca al mamei sale.  Bianca a vrut să arate lumii întregi ce copil senzațional are și a făcut și câteva fotografii de la petrecerea de pomină. În acel moment Bianca și Alex Bodi și păreau mai fericiți ca niciodată.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.