Mutu plătește pensie alimentară de 6000 de euro pe lună

A fost căsătorit de trei ori și abia ultima dată a fost cu noroc. Mutu plătește pensie alimentară de 6000 de euro pe lună.

Lunar, Adrian Mutu plătește pensie alimentară de 6000 de euro pe lună pentru copiii din cele două căsătorii.

Mutu plătește pensie alimentară de 6000 de euro pe lună

Este la a treia căsătorie și acum a câștigat lozul cel mare. Dar Adrian Mutu e obligat prin lege să plătească pensie alimentară copiilor din cele două căsătorii anterioare. Astfel că acesta scoate lunar din buzunar suma de 6000 de euro, potrivit impact.ro.

Prima soție a fost Alexandra Dinu

În 1998, Mutu a spus da pentru prima dată în fața Alexandrei Dinu. Nași au fost atunci Gică Hagi și soția lui, Marilena. Din mariajul lor s-a născut Mario, dar cei doi au divorțat în 2001. Motivul a fost faptul că Mutu a înșelat-o pe Alexandra. În 2005, Mutu s-a recăsătorit cu Consuelo, o femeie superbă din Republica Dominicană, care provine dintr-o familie foarte bogată.

mutu

Nași au fost de data asta Nicu Gheară și soția sa, iar nunta a avut loc la Roma. Cei doi au stat împreună zece ani și au împreună două fete, Adriana și Maya. Cea de-a treia soție a lui Mutu este Sandra Bachici, cu care s-a căsătorit în 2017. Și cu aceasta, Mutu are un băiețel, pe nume, Tiago. Deși pare incredibil, soția l-a schimbat total pe Mutu. Cei trei copii ai lui Mutu din primele două căsătorii locuiesc în afara țării. Chiar dacă îi vede doar de câteva ori pe an, este un tată responsabil și extrem de implicat în creșterea lor.

Ce l-a împins să consume droguri

Într-un interviu în cadrul emisiunii “Il signori del calcio” de la postul italian Sky Sport 1, Mutu a explicat ce l-a împins să consume droguri.  Cu câteva luni înainte să merg la Londra, am divorţat de soţia mea, aveam şi un copil iar aceaste lucruri erau o mare povară. Apoi, ca şi atunci când am ajuns prima oară în Italia, oamenii, limba, erau toate noi. Intrasem puţin în depresie. La început acest lucru nu se simţea pentru că pe plan fotbalistic în mergea foarte bine. După aceea, am avut o pubalgie timp de trei luni, iar necazurile au început să apară, a declarat sportivul, potrivit gsp.ro.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.