26 27

Nadine, dezvăluiri inedite despre viața ei în Franța și relația cu fiul său

Nadine Emilie Voindrouh și familia ei s-au mutat în Franța pentru a-și construi o viață acolo. Ea și fiul ei, Noah, iau cursuri de franceză de patru ori pe săptămână

Nadine e decisă să ducă povestea la alt nivel.

“Noah și cu mine, copilul meu de 12 ani, am început cursurile de franceză de la același nivel; nivelul zero. Facem franceză de patru ori pe săptămână, fiecare lecție având o oră și jumătate. Ne facem lecțiile împreună, într-un birou împărțit în două; jumătate eu, jumătate el.
Mă uit la el și observ cât de important este pentru el să facă „școală” cu mami. Să învețe cot la cot cu mama sa”, povestește Nadine pe o rețea de socializare.

Ce relație are cu Noah

Atunci când a lăsat România în urmă, Nadine și-a luat soțul și copilul și a plecat să locuiască la o margine de pădurice, la câteva minute de mers cu mașina de primul oraș.

Citește și  Laura Cosoi și-a botezat fetița. Mărturiile au fost un fir de busuioc

Vedeta a povestit despre relația specială pe care o are cu Noah, fiul ei.

„Uneori el are răspunsuri pe care eu nu le am. Îl laud și parcă levitează de bucurie. Aceste situații de viață au puterea de a-i consolida stima de sine. Scriu asta pentru a te încuraja să găsești ceva ce poți învăța alături de copilul tău sau, la fel de bine, alături de nepotul tău sau fratele mai mic. Contează! Contează enorm!

Mai mult decât informația în sine contează conexiunea umană, parteneriatul cu o persoană pe care o percepem a fi semnificativă. O astfel de relaționare consolidează puii de oameni, le face viața mai ușoară și mai frumoasă.

Îi face să se simtă în siguranță, iar asta îi ajută să își construiască un viitor echilibrat și de calitate. Nu trebuie să faci 4 ședințe pe săptămână, poate fi o singură oră, iar acea oră va face minuni”, a povestit vedeta.