Narcisa Guță e disperată. Are probleme cu legea

Fosta iubită a lui Nicolae Guță, Narcisa trece prin momente groaznice. Are probleme cu legea.

Are probleme cu legea și nu știe ce să facă să scape. Ce s-a întâmplat cu fosta iubită a regelui manelelor, Nicolae Guță.

Narcisa Guță e disperată. Are probleme cu legea

Are din nou probleme cu legea și de data asta situația e disperată pentru Narcisa Guță. Numită regina aroganțelor pe vremuri, cântăreața e într-o situație de nedescris. Aceasta are restanțe mari la întreținere, motiv pentru care a fost dată în judecată de asociația de locatari. Ajunsă săracă lipită, aceasta nu știe pe unde să mai scoată cămașa.

Nu are nici o șansă să achite datoriile

Ce-i drept, Narcisei i-a mers foarte bine când era cu Nicolae Guță. În plus, a scos bani frumoși și după ce a scos o piesă alături de DeSanto, intitulată „Actrița principală”. În acest moment, aceasta a rămas fără nici un ban și nu are cum să-și plătească datoriile la întreținere. Vecinii nu vor să înțeleagă situația disperată în care se află. Următorul termen la procesul deschis la Judecătoria sectorului 3 a fost amânat de două ori. Următorul termen de judecată va avea loc pe 2 noiembrie.

alberto guta

A primit și o pedeaspsă de 3 ani de închisoare cu suspendare

Dată fiind situația prin care trece întreaga omenire și Narcisa a rămas fără evenimente. Pe de altă parte, Nicolae Guță s-a îndepărtat de ea și nu o mai ajută financiar. De altfel, aceasta chiar l-a acuzat pe manelist că nu se îngrijește deloc de pensia alimentară pentru fiul său. Dar problemele ei nu se opresc aici. Asta pentru că Narcisa are și o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare, pentru vătămare corporală. Când a aflat de relația lui Guță cu Beyonce de România, aceasta a bătut-o pe tânără și i-a furat lucruri.

Mesaj pentru Nicolae Guță

La începutul anului, fiul Narcisei a avut probleme de sănătate și a ajuns la spital. Și atunci, femeia a trimis un mesaj în care l-a acuzat pe Nicolae Guță.

„Bună, dragilor. Vreau să vă spun că în dimineața asta Alberto nu s-a simțit prea bine și suntem la Spitalul la Grigore Alexandrescu. Vreau să vă spun ceva, vreau să intre cât mai mulți oameni. Vă mulțumesc din suflet celor care sunteți aproape de noi, vreau să fac un anunț important, un anunț strict legat de Alberto.

O să vă spun realitatea cum stă. Copilul ăsta nu e orice copil, e copilul lu’ Regele Guță. Să vadă și el și să vadă și lumea ce tată bun! (…) Având în vedere că copilul meu are un tată pe care îl știe o lume întreagă, trebuie să vorbesc. Am zis să nu mai vorbesc, să nu îl mai deranjez, dar toate au o anumit limită. Uitați și voi ce tare are băiatul meu, Regele Guță. Nu se implică, nu-l interesează acest copil, că este unde este. De asta am făcut acest live, ca să vadă toată lumea. Pe Guță manelistul, Regele Guță, nu îl interesează. Așa cum știe să fie pentru alți copii, așa trebuie să fie și pentru Alberto. Se bate cu cărămida în piept că el este cel mai bun tată, spune la toate emisiunile, dar nu este așa. Trebuie să arătăm lumii care îl laudă pe Guță că lucrurile nu stau așa cum spune el, a declarat Narcisa.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.