26 27

Narcisa Suciu a făcut septicemie și a fost operată de urgență. Ce se întâmplă acum cu vedeta

Vedeta a început să se simtă rău zilele trecute după ce a avut un concert și a fost imediat transportată la spital unde a suferit de urgență o intervenție chirurgicală. Operația a durat patru ore, a fost foarte norocoasă, apoi i s-au administrat foarte multe antibiotice. Rezultatul a fost cel dorit.

Din fericire m-am întâlnit acolo cu Camelia Mitoșeru și m-a ajutat să mă târăsc prin aeroport și îi mulțumesc tare mult

„Am cântat în Baia Mare sâmbătă, iar la Chitila duminică. Sâmbătă noaptea am început să mă simt rău, duminică dimineața m-am simțit foarte rău. Am plecat cu o mașină de la Baia Mare, cu fratele meu, spre Cluj, unde aveam bilet să zbor la București. Am vomitat în mașină, apoi în Cluj, în aeroport. Din fericire m-am întâlnit acolo cu Camelia Mitoșeru și m-a ajutat să mă târăsc prin aeroport și îi mulțumesc tare mult.

Citește și  Nicolae Botgros, din nou în doliu. Maestrul e distrus

A venit un domn chirurg care mi-a spus că ar trebui să intru în operație acum, că e o urgență de grad zero

Nu știam ce am, doar că îmi era foarte rău. Am luat o pastilă de rău de mișcare, am adormit. Am ajuns în București, am mers la Chitila, unde aveam o cameră pentru cântare și am primit ajutor de la o asistentă.

Mi-a dat niște injecții, niște calmante și am adormit. M-am trezit pe seară și n-am putut să cânt. Îmi era foarte rău. Până la urmă am zis să mă duc să cânt vreo trei piese. Am cântat o oră.

Una peste alta, luni am ajuns într-un spital despre care știam că are cameră de gardă și primiri urgență pentru adulți. Mi-au făcut toate analizele posibile, am fost la CT. A venit un domn chirurg care mi-a spus că ar trebui să intru în operație acum, că e o urgență de grad zero și că în cazul în care mă grăbesc s-ar putea să ne iasă, iar dacă nu s-ar putea să fie prea târziu.

Citește și  Fondatorul X Factor, la un pas de moarte. A suferit un accident îngrozitor

M-a intubat fără să-mi afecteze absolut deloc gâtul. M-am trezit lucidă, fără dureri de cap, fără nimic

Atât de norocoasă am fost să fie de serviciu doamna doctor Daniela Godoroja, medic anestezist. E magică femeia asta. M-a intubat fără să-mi afecteze absolut deloc gâtul. M-am trezit lucidă, fără dureri de cap, fără nimic. Iar chirurgul meu se numește Octavian Arnăutu o să rămână în viața mea, parte din familie. Mi-a salvat viața”, a povestit artista pentru Impact.ro.