Ne așteaptă o altă mare nenorocire. Actrița Ileana Stana Ionescu e din ce în ce mai rău

60 de ani petrecuți pe scenă au făcut-o pe actrița Ileana Stana Ionescu să fie una dintre cele mai iubite actrițe. Din nefericire însă aceasta abia dacă se mai poate mișca.

La 84 de ani, Ileana Stana Ionescu, este dependentă de soțul său și abia reușește să se miște. Ce se va întâmpla cu marea actriță a românilor?

Ne așteaptă o altă mare nenorocire. Actrița Ileana Stana Ionescu e din ce în ce mai rău

S-a retras din lumina reflectoarelor și e liniștită alături de soțul său, în vila lor din nordul Capitalei. Din nefericire însă, starea de sănătate a actriței se deteriorează. Vedeta abia dacă se mai poate mișca prin casă, stă mai mult în fotoliu sau în pat și este ajutată mereu de soțul său.  Potrivit impact.ro, surse din anturajul acesteia spun că mai există o doamnă care este alături de cei doi soți și le face mâncare și curățenie. Din păcate însă, actrița obosește foarte rău și cu greu poate respira. Se bucură însă când soțul săi îi pune casete cu filme vechi, românești.

ileana stana ionescu si sotul

Actrița se topește de dorul fiului său

Există un lucru care se pare că o doboară pe marea doamnă a filmului și teatrului românesc. Este vorba de dorul pentru fiul său, care o macină. Fiul Ilenei Stana Ionescu este medic și lucrează în Statele Unite ale Americii. Cei doi se întâlnesc, însă din păcate doar de două ori pe an. „Când vorbim la telefon și ne facem declarații, totul e perfect.

Dar simt nevoia atingerii lui”, a declarat actrița cu ceva timp în urmă. ”Şi fiului nostru i-am spus să stea acolo, în Vestul Statelor Unite ale Americii, unde este medic, să nu vină în ţară, că nu-i de joacă. Acolo au tot felul de probleme cu costumele acelea, cu incendiile de vegetaţii şi cu cei care au astm. Avem un nepot de 10 ani, Alexandru Luca. Ne vom vedea noi la un moment dat”, a declarat și soțul vedetei.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.