Nenorocire în familia lui Emi Pian. A murit Nicolae Duduianu, tatăl interlopului

Se spune că o nenorocire nu vine niciodată singură. După ce în august familia l-a pierdut pe Emi Pian, marți noapte, 1 ianuarie 2020, a murit și Nicolae Duduianu, tatăl interlopului.

Anunțul trist a fost făcut de surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor. A murit Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian.

Nenorocire în familia lui Emi Pian. A murit Nicolae Duduianu, tatăl interlopului

Potrivit gandul.ro, Nicolae Duduianu s-a stins în urma unui stop cardiac. Duduianu, unul dintre cei mai de temut interlopi în perioada anilor 1990 avea grave probleme de sănătate. Din acest motiv, la moartea lui Emi Pian, familia a încercat să-i ascundă decesul.

Mai mult decât atât, el a aflat că fiul său a fost înjunghiat și că se află într-o stare foarte gravă. În plus, când a auzit vestea, Nicolae Duduianu a spus că fiul lui nu poate să moară într-o luptă. El a motivat asta prin faptul că Emi era un bărbat foarte puternic. Ca să nu îl supere, membrii familiei i-au comunicat în acele momente că informațiile nu sunt reale. Pentru a fi protejat, acesta a fost mutat de angajații ANP și într-o celulă care nu avea televizor.

Duduianu a fost închis pentru tentativă de omor

Ulterior, Duduianu a fost dus de la Spitalul Penitenciar Jilava la Spitalul din Mioveni. Atunci când a aflat că fiul său a murit, acesta se pare că mai suferit un infarct. El a fost încarcerat după ce a fost condamnat pentru tentativă de omor. Oamenii legii spun că tatăl lui Emi Pian ar fi călcat intenționat un pieton pe culoarea verde a semaforului.

În ceea ce îl privește pe Emi Pian, acesta s-a stins din viață în luna august a acestui an. Interlopul a fost înjunghiat, după un joc de barbut. Din nefericire, medicii de pe ambulanță nu au avut de făcut decât să constate decesul. Nicolae Duduianu s-a stins cu doar o lună înainte de a ieși din închisoare.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.