Nenorocirile care i-au marcat viața lui Joe Biden

Viața celui de-al 46-lea președinte al Americii, Joe Biden, nu a fost deloc una ușoară. Care au fost nenorocirile care l-au marcat.

Noul lider de la Casa Albă a trăit momente cumplite. Care sunt nenorocirile care i-au marcat viața lui Joe Biden.

Nenorocirile care i-au marcat viața lui Joe Biden

Potrivit capital.ro, actualul președinte al Americii a trecut prin episoade marcante în viață. Cea mai recentă tragedie prin care a trecut Joe Biden s-a întâmplat în anul 2015. Atunci și-a pierdut fiul, care s-a stins la doar 46 de ani din cauza unui cancer cerebral. Beau Biden a fost procurorul general al Statului Delaware și și-a dorit, la rândul său, să intre în politică.

„Întreaga familie Biden este cuprinsă de o durere de nedescris. Ştim că spriritul lui Beau va dăuinui în noi – mai ales prin curajoasa sa soţie Hallie şi cei doi copii remarcabili, Natalie şi Hunter”, a subliniat, atunci, vicepreşedintele american, într-un comunicat de presă emis presei. În acel moment, preşedintele SUA Barack Obama şi soţia sa, Michelle Obama, au transmis mesaje de condoleanţe. Ca urmare a acestei tragedii, Biden nu a reușit să candideze la alegerile prezidențiale din 2016.

Citește și  Iubita lui Dragnea sare în apărarea fostului pesedist. Nimeni nu ține cont de asta

În 1972, Biden și-a pierdut soția și fiul

Nu este însă prima nenorocire prin care a trecut noul președinte al Americii. În anul 1972, acesta și-a pierdut și soția și fiica, care au murit într-un accident de mașină în timp ce mergeau la cumpărături de Crăciun. Biden mai are doi copii, Hunter și Ashley. El s-a recăsătorit, în 1977, cu Jill Biden. Liderul Casei Albe s-a născut pe 20 noiembrie 1942, în perioada celui de-al Doilea Război Mondial. Este absolvent al Universității din Delaware în anul 1965 și Facultatea de Drept din cadrul Universității Syracuse în 1968. Acesta a fost un împătimit al politicii și timp de 36 de ani a fost senator al statului Delaware. În ambele mandate ale președintelui Barack Obama, acesta a fost vicepreședinte.

Citește și  O pereche de ghete purtată de Michael Jordan, cei mai scumpi pantofi sport din istorie. Pe ce sumă a fost vândută

 

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.