Nepoata lui Dan Spătaru cântă piesele bunicului

Dan Spătaru nu a murit. El trăiește prin frumoasa sa nepoată care, la 15 ani, cântă piesele bunicului.

Maria, nepoata binecunoscutului cântăreț Dan Spătaru, e uimitoare. Ajunsă la 15 ani, ea cântă piesele bunicului încă de când avea doar trei ani.

Nepoata lui Dan Spătaru cântă piesele bunicului

Frumoasă, dar mai ales talentată, nepoata regretatului Dan Spătaru cântă piesele bunicului de când avea doar trei ani. Măriuca, așa cum e alintată de familie, îi impresionează pe toți cu piese precum “Ţărăncuţă, ţărăncuţă”, “Drumurile noastre” sau “Trecea fanfara militară”.

Potrivit click.ro, aceasta a făcut lecții de canto cu renumita Crina Mardare. Stăpână pe sine, fata a cântat pentru bunicul ei şi în 2015 la Festivalul de Muzică Românească de la Nürnberg, din Germania, unde, pe vremuri, Dan Spătaru era nelipsit. “L-a cunoscut pe bunicul ei uitându-se la filmările lui, din povestirile noastre şi din fotografii. Ştie că bunicul ei a fost un mare cântăreţ şi mai ales un om bun. Și e mândră de acest lucru. Am auzit-o spunând că, dacă bunicul ar fi trăit, este sigură că pe ea ar fi iubit-o cel mai mult”, a declarat mama Mariei.

dan spataru

Dan Spătaru a încetat din viaţă pe 8 septembrie 2004, în urma unui infarct

Îndrăgitul cântăreț Dan Spătaru a plecat din această lume pe 8 septembrie 2004, din cauza unui infarct. Se aude prin târg că înainte să-și cunoască soția, Dan Spătaru a trăit o poveste de dragoste cu celebra cântăreață Pompilia Stoian. De altfel, cu mulți ani în urmă, artista a declarat public că l-a iubit mult pe colegul ei de scenă, alături de care a cântat în anii ‘60.

Din nefericire, Pompilia s-a căsătorit cu altcineva și a plecat în Germania. Mariajul acesteia a durat însă puțin și ulterior a regretat pasul făcut  “Am aflat de la o prietenă că, în ziua în care m-am căsătorit, Dan a fost la biserică. Era răvăşit şi vorbea cu voce tare: Pe mine cui mă laşi?”, a declarat cu ani în urmă, vedeta. Ulterior, Dan Spătaru și-a găsit fericirea alături de soția sa, Syda, cu care a rămas până la sfârșitul vieții.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.