Nepoata lui Florin Salam, mesaj plin de durere pentru tatăl său

Pe data de 29 septembrie 2020, fratele lui Florin Salam, Nelu Stoian, va fi condus pe ultimul drum. Fiica acestuia a lăsat un mesaj plin de durere.

Sufletul i s-a rupt în mii de bucăți. Fiica lui Nelu Stoian, lăsat un mesaj plin de durere. O să-mi fie dor de tine, sufletul meu.

Nepoata lui Florin Salam, mesaj plin de durere pentru tatăl său

O singură zi mai are la dispoziție familia lui Florin Salam să-l mai aibă aproape pe Nelu Stoian. Pe 29 septembrie 2020, acesta va fi condus pe ultimul drum. Fratele celui mai îndrăgit lăutar al României va fi înmormântat lângă Fănica, fosta soție a acestuia. Pe 30 septembrie 2020, Nelu Stoian urma să împlinească 41 de ani.

Bianca, fiica lui Nelu nu poate accepta că și-a pierdut tatăl

Cea mai îndurerată este Bianca, fiica lui Nelu Stoian, care nu poate înțelege cum va trăi fără tatăl său. Aceasta a postat pe facebook un mesaj dureros în care i-a promis tatălui său că va fi cuminte. Totodată, i-a mulțumit pentru tot ceea ce a făcut pentru ea.

nelu stoian si fiica sa

”Tăticul meu, asta a fost mesajul tau pentru mine de ziua mea … Astăzi realizez că de acum înainte nu o sa te mai am lângă mine, nici măcar să-ți aud vocea .
Te iubesc extraodinar de mult și îți mulțumesc ca ești cel mai bun tată din lume. Și că mi-ai oferit întotdeauna tot ceea ce e mai bun.

Chiar dacă eu îmi doresc să ai grija de mine de aici lângă mine, știu ca acolo sus unde te-ai dus o sa ma îngrijești in continuare. Cel puțin la fel cum ai făcut-o și până acum. Îți promit că o să te fac mândru și că o sa țin cont de toate sfaturile tale. Îți promit că o sa fiu cuminte și o sa fiu un exemplu exact așa cum ți-ai dorit tu, tăticul meu.

Mi-aș dori sa pot sa te mai țin macar o dată în brațe și să-ți simt caldura sufletului tă. Și să pot să mai vorbesc cu tine să-ți spun cat de mult te iubesc …Te iubesc tătuc! O să-mi fie dor de tine sufletul meu …”, a

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.