Nepoata lui Salam e disperată. Trece prin momente îngrozitoare și familia se teme pentru ea

Bianca, nepoata lui Florin Salam nu se poate obișnui cu moartea tatălui său, Nelu Stoian. Copila trece prin momente îngrozitoare și toată lumea e îngrijorată pentru ea.

A fost singurul copil al lui Nelu Stoian și acum trece prin momente îngrozitoare. Nu poate să conceapă că tatăl său s-a stins.

Nepoata lui Salam e disperată. Trece prin momente îngrozitoare și familia se teme pentru ea

Dacă familia lui Nelu Stoian încearcă să se țină tare, nu același lucru se întâmplă cu fiica lui, Bianca. Tânăra are momente îngrozitoare, nu mai doarme și nu mai mănâncă. Mai mult, sursele spun că și-a făcut și un altar în casă. Potrivit wowbiz.ro, când sicriul cu trupul neînsuflețit tatălui a fost adus acasă, Bianca s-a agățat de el.  Prietenii apropiați spun că aceasta a fost extrem de apropiată de tatăl său și nu știu ce să fac ca să o liniștească. Acesta ar fi și motivul pentru care Florin Salam a interzis tuturor să facă fotografii sau să filmeze.

nelu stoian

Ce a făcut Bianca înainte de moartea tatălui său

Cât timp tatăl său a fost în spital aceasta stătea în pat doar cu poza acestuia sub pernă. Nelu Stoian a fost condus astăzi pe ultimul drum de toți cei care l-au iubit. Acesta a fost înmormântat lângă fosta soție a lui Salam, Fănică. Nepoata manelistului a postat și un mesaj înduioșător pentru tatăl său. ”Tăticul meu, asta a fost mesajul tau pentru mine de ziua mea … Astăzi realizez că de acum înainte nu o sa te mai am lângă mine, nici măcar să-ți aud vocea .
Te iubesc extraodinar de mult și îți mulțumesc ca ești cel mai bun tată din lume. Și că mi-ai oferit întotdeauna tot ceea ce e mai bun.

Chiar dacă eu îmi doresc să ai grija de mine de aici lângă mine, știu ca acolo sus unde te-ai dus o sa ma îngrijești in continuare. Cel puțin la fel cum ai făcut-o și până acum. Îți promit că o să te fac mândru și că o sa țin cont de toate sfaturile tale. Îți promit că o sa fiu cuminte și o sa fiu un exemplu exact așa cum ți-ai dorit tu, tăticul meu.

Mi-aș dori sa pot sa te mai țin macar o dată în brațe și să-ți simt caldura sufletului tă. Și să pot să mai vorbesc cu tine să-ți spun cat de mult te iubesc …Te iubesc tătuc! O să-mi fie dor de tine sufletul meu …”,

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.