Nepotul lui nea Mărin aruncă bomba. Ce s-a întâmplat între el și Theo Rose

Alex Leonte dă declarații pentru prima dată despre motivul despărțirii de una dintre cele mai frumoase și talentate cântărețe din România.

Alex susține că nu e nimic adevărat din ce a speculat presa, pentru că cei doi s-au despărțit cu mult înainte ca artista să înceapă o legătură cu actualul iubit. Dar nu s-a pus niciodată problema ca cineva să fi înșelat pe altcineva. În plus, tânărul spune că vrea să fie lăsat în pace și nu va mai deschide niciodată acest subiect.

 „În primul rând, ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil”

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje! Doresc însă să lămuresc câteva lucruri care poate ar reflecta mai realist acest episod din viața mea.

În primul rând, ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri. Ca doi adulți, cu o înțelegere matură a lucrurilor.

„În al doilea rând, mi-ar plăcea să îmi fie respectată intimitatea”

Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate. În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri. Și asta am făcut. În al doilea rând, mi-ar plăcea să îmi fie respectată intimitatea.

Și să se înțeleagă că aceasta este singura declarație pe care o voi face legată de acest subiect. Nu îmi doresc să îmi expun viața personală online și vă rog să respectați și să înțelegeți acest lucru. Mulțumesc, seară bună!”, a spus fostul partener de viață a lui Theo Rose.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata