Nicolae Botgros, mesaj sfâșietor la un an de la moartea soției Artistul nu poate să-și revină

Ultimul an a fost extrem de greu pentru Nicolae Botgros, decesul soției sale lăsând un gol imens în sufletul dirijorului dar și al familiei. Au fost 50 de ani împreună, iar artistul a transmis acum un mesaj pe contul său de socializare în care a vorbit cu tristețe despre perioada prin care trece.

Nu mi-aș dori să simtă cineva această mare durere, pierdere imensă

„A trecut un an…fără Liduța …Nici nu știu cum sa numesc această zi , 26 iulie 2021 ora dimineții 6-15 min. când mi-a telefonat de la spitalul Repromed (spitalul unde a fost internată soția mea Lidia) și mi-au dat vestea, ca Liduța ne-a părăsit pentru totdeauna.

Nu mi-aș dori să simtă cineva această mare durere, pierdere imensă, omenească. (…) Un lucru este cert, că cei 50 de ani de căsnicie au fost și fericiți . (Am trecut cu Liduța prin mari triumfuri.)”, a spus vedeta.

D-zeu să o odihnească în dreapta lui și noi, care am apreciat-o, să-i purtăm cu mare demnitate amintirea…

În acest an, Botgros nu a fost singur, ci i-a avut lângă el pe cei mai buni prieteni, dar sufletul lui rămâne la soție, femeia care i-a fost alături la bine și la greu. „Știu și primesc acel sfat.

Fii tare, vremea tratează și mergem înainte. Daaa.. știu foarte bine , dar sufletul nu va uita și suferă enorm de mult. D-zeu să o odihnească în dreapta lui și noi, care am apreciat-o, să-i purtăm cu mare demnitate amintirea. Cu mare drag de scumpa noastră Liduța: Nicolae, Cristi, Cornel și Angela …”, a scris Nicolae Botgros pe pagina sa de socializare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata