Nicoleta Nucă, dezvăluire șocantă. Nu-mi doresc să devin mamă

Una dintre vocile de aur ale României a făcut o dezvăluire șocantă. Aceasta a declarat că nu vrea să fie mamă.

Chiar dacă are o relație de trei ani cu iubitul său, Nicoleta Nucă nu e pregătită să facă pasul cel mare. Nu-mi doresc să devin mamă, a declarat cântăreața.

Nicoleta Nucă, dezvăluire șocantă. Nu-mi doresc să devin mamă

Iubește și este iubită însă i-a șocat pe fani cu o declarație. Nu-mi doresc să fiu mamă, a spus vedeta, mărturisind că nu se vede în această postură. Pe de altă parte, potrivit spynews.ro, aceasta spune că își dorește să adopte doi copii. La momentul potrivit, cu siguranță îmi doresc să am.

nicoleta nuca

Dar nu acum, pentru că momentan nu-mi doresc deloc copii și nici în viitorul apropiat. Nu mă simt pregătită pentru acest pas. Acum mă aflu în faza în care-mi plac copiii care nu sunt ai mei, să nu-mi petrec foarte mult timp cu ei. Ci doar așa, mai răruț, că-i mai drăguț. Dar, la momentul potrivit, îmi doresc un copil al meu și aș vrea să și adopt vreo doi”, a spus Nicoleta Nucă pe pagina sa de Instagram.

Ce operații estetice și-a făcut

Pentru că ține legătura permanent cu fanii, aceasta a fost întrebată ce operații estetice și-a făcut, pentru că pare schimbată. Artista nu s-a ferit și a declarat că și-a făcut rinoplastie. Dacă unii internauți au apreciat sinceritatea, alții s-au grăbit să o judece. Dar și-au primit replica de la Nicoleta Nucă.”Cred că fiecare are dreptul sa-și trăiască viața cum vrea și îi place, fără opiniile necerute a tuturor parerologilor și experților în orice domeniu profesional și personal. La fel și în privința regretelor, daca le au, fiecare se va confrunta cu ele cum știe mai bine, fără sa aibă nevoie de o voce din umbra care indica și comentează ce crede ca va fi un regret sau nu în viață.. ”, a declarat cântăreața.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.