Nicușor Dan, declarații incendiare după ce a câștigat fotoliul de primar al Capitalei

La scurt timp după ce a câștigat Primăria Capitalei, Nicușor Dan a făcut câteva declarații incendiare.

Le-a mulțumit locuitorilor din București pentru încredererea pe care i-au acordat-o. Declarații incendiare ale noului primar al Capitalei, Nicușor Dan.

Nicușor Dan, declarații incendiare după ce a câștigat fotoliul de primar al Capitalei

Bucuros că a fost victorios, în urma alegerilor locale din 27 septembrie 2020, Nicușor Dan a făcut câteva declarații incendiare.

“Astăzi este ziua de naştere a noului Bucureşti. Am încredere că după numărarea voturilor voi fi primarul Capitalei. Din momentul învestirii, vom începe construcţia noului Bucureşti.

Le mulţumesc bucureştenilor care au votat azi. Le mulţumesc că s-aui implicat pentru viitorul lor şi le mulţumesc că ne-au dat încredere în ciuda campaniei murdare care s-a desfăşurat împotriva noastră.  Sunt mai bucuros pentru bucuria voastră decât pentru propria mea bucurie.

Vreau să îi asigur pe bucureşteni că vom colabora cu ei, vom colabora cu mediul de afaceri, cu asociaţiile profesionale, cu specialiştii, cu ONG-urile. Trăim într-o lume complexă şi Primăria Capitalei nu poate fi condusă în stilul Elena Ceauşescu. Vreau să vă obişnuiţi de acum cu ideea că Primăria Capitalei este partenerul vostru”, a spus viitorul primar al Capitalei, Nicuşor Dan.

nicusor dan

Gabriela Firea nu se predă

Potrivit Romania TV, la polul opus, Gabriela Firea nu a acceptat înfrângerea și a spus că totul se va vedea dimineață, după ce voturile vor fi numărate. “Cu puţin timp în urmă s-au închis urenele de vor. Tradiţional şi din experienţele ulteriore, dimineaţă vom ştii rezultatul real. Orice cifră care se anunţă în această seară nu au cum să fie cifre oficiale. Le luam ca atare, dar aceast lucru nu înseamna că asa este. Le transmit colegilor mei să fie atenţi cum numără voturile. (…)

Repet, trebuie să mă mai nasc o dată ca să fac o astfel de campanie care nu face cinste nimănui. Eu m-am axat pe prezentarea situaţiei în care am preluat Bucureştiul, ce am reuşit să rezolv şi ce ar urma pe anii următori. (…) Indiferent de rezultatul votului, fiecare om va fi judecat după acest moment. (…) S-a vorbit despre domnul Dragnea, care ştim unde este. Doi ani de zile am fost printre puţinii colegi care s-a luptat cu ceea ce făcea dînsul. Acum sunt omul lui Dragnea, s-a uitat tot. M-au asociat cu 10 august deşi nu am avut nici o legătură. Am atras atenţia şi nu este o glumă căm domnul Dan doreşte să facă un audit să reducă subvenţiile. Se pare că nici acest lucru nu a interesat pe multă lume”, a declarat Gabriela Firea.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.