Nimeni nu a știut despre nenorocirea care i-a măcinat sufletul lui nea Mărin

Nea Mărin nu are doar o carieră impresionantă, ci și o familie superbă. El se înțelege perfect cu fetele sale Dana și Larisa, despre care nu are decât cuvinte de laudă, iar acestea îl adoră.

Nimeni nu a știut despre nenorocirea care i-a măcinat sufletul lui nea Mărin

Doar că dansatorul trebuia să mai aibă și un băiat care, din nefericire, a plecat mult prea devreme la ceruri. Durerea a fost imensă, dar nea Mărin a trebuit să rămână puternic pentru familia sa. „Am avut un băiat, dar a plecat… repede. Am crezut că s-a terminat lumea’, a spus el în cadrul unei emisiuni TV. El nu a oferit prea multe detalii despre acest moment nefericit, pentru că este un subiect sensibil pe care nu vrea să-l deschidă niciodată.

Citește și  Smiley: Nu ne vom crește copiii după stereotipuri

Anii au trecut, rana s-a mai cicatrizat și dansatorul și-a văzut de viață. Vedeta susține că iubește totul la soția sa, datorită căreia este omul de astăzi.

În plus, nea Mărin este extrem de fericit de când ambele fiice l-au făcut bunic. Iar pentru cei mici el este cu adevărat un bunic de poveste… Dansatorul susține că petrece mul timp cu nepoțeii, pentru că locuiesc împreună și a mărturisit că-i iubește mai mult decât pe propriile sale fiice.

Familia se strânge la aceeași masă, unde cei mici primesc din când în când și …bere fără alcool cu gust de lămâie dar și popcorn. În plus nea Mărin i-a învățat să meargă cu bicicleta, iar copiii sunt în culmea fericirii. Nici bunica nu se lasă mai prejos și se întrece pe sine cu clătitele și gogoșile pe care le prepară aproape zilnic.

Citește și  Gina Pistol nu renunță la televiziune

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata