Noi detalii în cazul tinerei care s-a sinucis alături de cei doi copii. Soacra tinerei face dezvăluiri uluitoare

În plină anchetă, soacra tinerei care și-a pus capăt zilelor alături de cei doi copii la Timișoara, le-a spus anchetatorilor lucruri cu adevărat surprinzătoare, care vor întoarce toată situația.

A fost internată la psihiatrie

Recent, s-a aflat că tânăra a fost internată în spitalul de psihiatrie, înainte de a recurge la gestul suprem, dar soacra sa spune că nimeni din familia nu a știut faptul că a stat în instituția spitalicească timp de două zile. De aceea, familia se întreabă dacă nu cumva cineva a împins-o la sinucidere.

“Vrem să știm și noi cu cine a vorbit ultima dată Iuliana la telefon, cât de gravă era boala? Sunt multe întrebări. Nu știa nimeni că ea a fost la spital, nu știa nimeni de aceste probleme ale ei.

Bănuiesc că știa doar cine a preluat-o la ieșirea din spital. Eu nu am fost audiată. Vrem să știm ce a declanșat această nebunie, cineva a amenințat-o? Că putem să fim și noi în pericol, și familia ei.”, a declarat soacra Iulianei, pentru Antena 3.

Citește și  Florin Ristei nu mai pierde vremea. Vrea să se însoare și să plece din România

Ce diagnostic i-au pus medicii

Iuliana a fost internată la Clinica de Psihiatrie din Timișoara pe data de 26 aprilie pentru a beneficia de analize și teste psihiatrice. Ea a fost externată două zile mai târziu, medicii considerând că nu e nici o problemă, iar tânăra urma să ajungă în fața ofițerului de stare civilă să-și unească destinul cu cel al fostului soț.

Doar că acest lucru nu s-a mai întâmplat și nimeni nu știe care să fie motivul pentru care au renunțat cei doi. Doctorii care au văzut-o pe tânără spun că suferea de o ușoară depresie cu simptome maniacale și simptome delirante.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata