Nouă bombă în showbizz. Ce relație are Bianca Drăgușanu cu milionarul turc Cengiz Siklarogl. S-a cuplat cu el?

La doar câteva zile de când s-a despărțit de Alex Bodi, se pare că Bianca Drăgușanu și-a găsit o nouă iubire. Se aude prin târg că blonda s-a cuplat cu un milionar turc.

Să fi bifat Bianca Drăgușanu o nouă cucerire? E posibil, mai ales că umblă vorba că aceasta s-a cuplat cu un milionar turc.

Nouă bombă în showbizz. Bianca Drăgușanu s-a cuplat cu un milionar turc

Să aibă Bianca Drăgușanu vreo legătură cu un milionar turc? Și nu cu oricare ci chiar cu Cengiz Şıklaroğl? E foarte posibil, pentru că blonda e din ce în ce mai surprinzătoare. În plus, ce căuta diva în Turcia dacă nu ar fi fost vorba de o poveste de iubire? Ce relație să aibă aceasta cu milionarul turc?

bianca si fetita

Sursele spun că aceasta a făcut deplasarea nu pentru a se relaxa, ci pentru a rezolva anumite probleme. Se pare că a adevărat că s-ar fi întâlnit cu Cengiz Şıklaroğl, dar între ei nu există acum nimic mai mult decât o prietenie. Mai mult, spun sursele că turcul o tratează pe blondă ca pe o doamnă. Milionarul este cunoscut în România ca fiind fostul iubit al Ioanei Filimon și al Otiliei Bilionera.

Citește și  Bianca Drăgușanu va avea propriul reality show

Bianca nu vrea acum pe nimeni în viața ei

Potrivit spynews.ro, Bianca recunoaște întotdeauna când apare un bărbat nou în viața ei, dar acum nu vrea. E hotărâtă să se concentreze doar pe carieră și fetița ei, superba Sofia, care începe grădinița. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au spus adio pe data de 1 septembrie 2020, atunci când împlineau doi ani de relație. Aceasta a spus că nu mai vrea ca numele ei să fie asociat vreodată cu cel al fostului său iubit. Dacă blonda nu pare că suferă după despărțire, nu același lucru se întâmplă cu Bodi, pe care trecutul îl macină. Acesta i-a surprins pe internauți cu un mesaj pe care l-a scris pe o rețea de socializare. „Chiar și după cele mai mari furtuni, apele se vor liniști și vor fi mai curate ca niciodată!”, a scris Alex Bodi pe contul său de Instagram.

Citește și  Andreea Bălan și sora lui Tiberiu Argint, prietene la cataramă

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.