Noua iubită a lui Alex Bodi aruncă cu noroi în Bianca Drăgușanu

Telenovela dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi e departe să se sfârșească. Noua actriță care a intrat în rol este acum iubita afaceristului, care aruncă cu noroi în blondă.

În povestea de iubire a Biancăi Drăgușanu și Alex Bodi a intervenit acum Daria Radionova, noua iubită a afaceristului. Aceasta aruncă cu noroi în blondă.

Noua iubită a lui Alex Bodi aruncă cu noroi în Bianca Drăgușanu

La scurt timp după ce s-a depărțit de Bianca, Alex Bodi și-a oficializat relația cu Daria Radionova. Dacă la început, Bianca și-a văzut de treaba ei în Dubai, ulterior n-a mai rezistat și a început să spună lucruri nu tocmai plăcute. „Am decis să mă porcesc puțin, dacă tot trăim într-o lume de porcușori adorabili. Dacă intrăm în cocină, ne mănâncă porcii. Mai bine îi mâncăm noi pe ei, pentru că viața e prea frumoasă” a declarat Bianca.

bianca si alex bodi

Mesaj dur pentru Bianca Drăgușanu

Potrivit antenastars.ro, nici aceasta nu a stat pe gânduri și a început să șteargă pe jos cu vedeta. „Nu vreau să cobor la nivelul acestei femei, nu vreau să insult pe nimeni, nu sunt așa educată și sunt mai presus de toate astea! Dar vreau să spun că tot ceea ce face arată stupid și amuzant. Caută niște mizerii, expune ceva, scrie și vorbește despre mine. Pentru ce? Lasă să-și amintească trecutul său și tot ceea ce a trecut prin ea și cine a trecut prin ea. Lasă să își vadă fotografiile și viața! Acolo ai ce vedea de răs! Oprește-te și privește înapoi și trage concluziile! Mizeria ta nu va ajunge la mine. Vei rămâne doar pătată,”, a fost mesajul pe care Daria l-a postat pe rețelele de socializare.

Alex a înșelat-o pe Bianca

Doi ani cât au stat împreună, Bianca și Alex au avut parte de o relație presărată atât cu pasiune, cât și cu certuri, bătăi, despărțiri și împăcări. Cei doi au reușit mereu să pună iubirea mai presus de orice, dar de data asta se pare că totul a luat sfârșit. Se pare însă că Bianca a avut dreptate când a spus că Alex o înșeală, afaceristul trăind cu două femei în același timp. Chiar și așa, fanii Biancăi se întreabă dacă a renunțat la el sau povestea se va repeta.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.