Noul agent 007 va fi o actriță de culoare

Luni bune s-a tot vorbit cine va fi actorul care va intra în pielea personajului principal din faimoasa serie James Bond. Acum a venit și răspunsul. Noul agent 007 va fi o actriță de culoare.

Lashana Lynch, o actriță de culoare, va fi noul agent 007. Nimeni nu s-a gândit că acest lucru va fi posibil vreodată, pentru că până acum rolul a fost interpretat doar de bărbați.

Noul agent 007 va fi o actriță de culoare

Lashana Lynch, în vârstă de 32 de ani,  este noul agent 007. Chiar dacă este extrem de mândră că va da culoare acestui personaj, aceasta a fost desființată de comentarii rasiste și misogine, venite din partea fanilor James Bond.

Pentru că și-a dorit să nu se lase afectată prea mult de criticile cinefililor, actrița a ales să ia o pauză de la social media. „Eu sunt o femeie de culoare. Daca ar fi fost o altă femeie de culoare în locul meu, lucrurile ar fi stat la fel. Și ea ar fi avut parte de aceleași atacuri, aceleași abuzuri. Îmi amintesc constant că lucrurile astea nu au legătură cu mine. Sunt mândră să fiu parte a ceva revoluționar’, a mărturisit Lashana, potrivit Antena stars.

Filmul va ieși pe piață pe 2 aprilie 2021

Potrivit specialiștilor, în filmul mult așteptat, actrița nu va fi doar agentul 007, dar și personajul Nomi. Actrița a devenit cunocută publicului prin rolul din “Captain Marvel”. Personajul Nomi, pe care-șl va juca Lashana este nevoit să preia legendarul rol de agent secret. Se va confrunta cu un inamic mortal, jucat dee Rami Malek. Actorul i-a dat viaţa lui Freddie Mercury pe marile ecrane în “Bohemian Rhapsody” cu 2 ani în urmă, primind Oscarul pentru rol. Scenariul noului Bond este scris de Phoebe Waller Bridge, cea mai căutată scenaristă la ora actuală, după triumful său cu serialul “Fleabag” şi numeroase alte producţii. Filmul atât de dorit de întreaga omenire va ieși pe piață pe data de 2 aprilie 2021.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.