Nu a vrut să devină mamă, dar Draga Olteanu Matei s-a gândit să înfieze un copil

18 noiembrie 2020 este ziua în care am pierdut un mare actor și un mare om: Draga Olteanu Matei. Puțini sunt cei care știu că aceasta a vrut să adopte un copil.

I-au plăcut foarte multe copiii, însă nu și-a dorit să devină mama. Chiar și așa, a fost un moment în care Draga Olteanu Matei a vrut să adopte un copil.

Nu a vrut să devină mamă, dar Draga Olteanu Matei s-a gândit să înfieze un copil

După doar câteva zile de spitalizare, Draga Olteanu Matei a trecut în lumea drepților la 87 de ani. Regreteta artistă s-a stins în urma unei hemoragii digestive superioare. A fost internată la spitalul Sfântul Spiridon din Iași, dar medicii nu i-au dat mari speranțe în ceea ce privește însănătoșirea. Din nefericire, starea actriței s-a degradat din cauza altor afecțiuni pe care actrița le-a avut. În ultimele zile, aceasta a fost la ATI. Potrivit redactia.ro, actrița nu a vrut să facă niciodată copii. Dar a existat un moment în care a vrut să adopte un suflet. Mai mult, cu ani în urmă, actrița le-a spus tuturor femeilor care nu au copii că trebuie să fie la fel de liniștite și împlinite.

Citește și  Gina Pistol a început să poarte haine largi. Să fie de vină căldura sau sarcina?

draga olteanu

A realizat că nu are când să aibă grijă de un copil

,,Eu nu am vrut să fac copii niciodată. Îmi sunt foarte dragi, dar nu mi-am dorit pentru că eu cred o treabă pe care nu vreau s-o spun în public. Pentru că ar fi foarte decepţionate mamele. Dar amintesc un proverb bătrânesc foarte înţelept: Cine are să-i trăiască, cine nu să nu-şi dorească. În zile noastre ar trebui să ne gândim la partea a doua a proverbului”, a spus Draga Olteanu Matei. La un moment dat însă, vedeta s-a gândit și la o adopție, dar a renunțat ulterior și la acest gând. ,,M-am gândit să adopt un copil cu mulţi ani în urmă, când nu avem cu ce să-l ţin. Dar mi-am dat seama că nu am timp să ma ocup de el”, a declarat actrița.

Citește și  A născut Sânziana Buruiană. Vedeta are o fetiță superbă

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.