Nu are noroc în dragoste. Câți bărbați au fost în viața artistei Andreea Bălan

Are o carieră de invidiat, dar la capitolul dragoste nu are noroc. Andreea Bălan a umblat cu bărbați celebri, însă toate poveștile s-au sfârșit.

Puțini sunt cei care știu că Andreea Bălan a fost logodită la 20 de ani. Din păcate însă, nu are noroc în dragoste.

Nu are noroc în dragoste. Câți bărbați au fost în viața Andreei Bălan

Potrivit spynews.ro, în jurul vârstei de 15 ani, când trupa Andre era în mare vogă, blonda se spune că s-a iubit cu dansatorul ei, Ionuț Manea. Adică același tânăr arătos cu care a jucat în melodia Moșule, ce tânăr ești. Dar aceasta a declarat că cei doi au fost doar prieteni. „Suntem prieteni foarte buni, deşi m-a iubit întotdeauna. A fost singurul care a ţinut la mine cu adevărat, Ionuţ mă cunoaşte cel mai bine. Mă iubeşte de trei ani, dar nu-i poţi comanda inimii, ţin la el şi atăt”, a declarat Andreea Bălan cu ceva timp în urmă.

La 20 de ani a fost logodită cu compozitorul Teo Păcurar

În anul 2004, Andreea Bălan s-a mutat de la Pitești la București, iar acolo l-a cunoscut pe compozitorul Teo Păcurar. Cei doi s-au iubit ceva timp, au vrut să se căsătorească, ba chiar și-au tatuat un inel de logodnă. Din păcate, cei doi s-au despărțit pentru că Andreea nu a vrut să se mute cu el în Bistrița.

george burcea

Cu Teo a stat împreună nouă ani

Ulterior, cântăreața a găsit fericirea în brațele lui Keo. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de nouă ani. Când toată lumea spera la o căsătorie, Keo a înșelat-o cu o altă cântăreață, Misty, cu care are acum un copil. Ulterior, Andreea a stat alături de un frumos pușcaș marin cu care a stat un an, până ce l-a cunoscut pe actorul George Burcea.

S-a despărțit de actor la doar un de la nuntă

Chiar dacă au împreună două fetițe, Andreea și George și-au spus adio la doar un an de la nuntă. „Nu ai cum să salvezi sau să lupți pentru cineva care nu vrea să mai fie acolo și vrea altceva. Sau cineva care este într-o zonă cu niște traume și nu vrea să fie ajutat. George nu și-a dorit acest lucru, prin urmare despărțirea a fost inevitabilă.

Nu am mai avut ce să salvez..El a vrut să aibă altă viață. În viața în care era cu noi nu se mai regăsea și se simțea nefericit”, a spus Andreea într-un vlog publicat pe cananul ei de YouTube. Când toți se așteptau să sufere enorm, surpriză pentru toată lumea. Nici nu s-a terminat divorțul că ea s-a afișat la brațele unui alt bărbat cu potențăial, Tiberiu Argint.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.