Nu mai poate scoate bani din contul familiei. Alin Oprea e ajutat de iubita sa

Divorțul de soția sa, Larisa, i-a adus probleme mari lui Alin Oprea. Cântărețului i s-a interzis accesul de a scoate bani din contul familiei.

Își acuză fosta soție de furt pentru că i-a interzis accesul de a scoate bani din contul familiei.

Nu mai poate scoate bani din contul familiei. Alin Oprea e ajutat de iubita sa

Iubita sa îl ajută cu banii, pentru că soția i-a tăiat orice drept de a mai beneficia de contul familiei. În aceste condiții, Alin Oprea a acuzat-o pe Larisa de furt, ținând cont de faptul că averea se ridică la peste un milion de euro. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca femeia să recurgă la asemenea gest după ce a împărțit cu solistul de la Talisman 22 de ani de căsnicie.

Cum a ajuns însă Alin Oprea să nu mai poată beneficia de nici un leu? Potrivit playtech.ro, cu câțiva ani în urmă, la insistențele Larisei, acesta a trecut toată averea pe numele copiilor. Conturile celor doi erau comune, dar Larisa este principalul administrator.

Trăiește cu chirie alături de actuala sa iubită

Potrivit monden.ro, în prezent, Larisa se răsfață cu bani, iar Alin Oprea trăiește cu chirie alături de actuala sa iubită. Mai mult decât atât, Alin nu mai are nici dreptul de a intra în casa sa, pentru că fosta soacră a schimbat yala casei. În acest moment, este sprijiit de actuala iubită, dar nici artistul nu s-a lăsat pe tânjală.

Toată vara el a muncit și a cântat pe la diverse localuri de unde a încasat în jur de 3000 de euro/lună. Dar acest lucru l-a făcut să o iubească și mai mult pe femeia de lângă el.”Mi-am asumat-o! Am o relație și mă bucur și o iubesc pe fata asta! Să dea Dumnezeu să fie bine în continuare! Deci eu nu am mințit că nu am o relație. Am și mă bucur! Hai să fim serioși. Nu ieși în presă și mă acuzi numai pe mine de infidelitate, când tu ai la rândul tău nouă infidelități? Eu le voi demonstra pe toate”, a zis Alin Oprea.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.