Nu plecați niciodată într-o călătorie fără să lăsați acasă măcar câteva monede

Nimeni nu poate trăi fără bani, de aceea e foarte important să știm ce să facem ca să avem spor și să nu îi cheltuim fără motiv. Nu plecați niciodată într-o călătorie fără să lăsați acasă măcar câteva monede

Iată care sunt cele mai interesante superstiții legate de bani, valabile și în zilele noastre. Nu plecați niciodată într-o călătorie fără să lăsați acasă măcar câteva monede

Nu plecați niciodată într-o călătorie fără să lăsați acasă măcar câteva monede

Tradiția spune că pentru a nu rămâne fără bani în casă, când plecați în călătorie să lăsați pe masa măcar câteva monede. De asemenea, când găsiți bani pe jos nu trebuie să vorbiți cu nimeni despre asta. Cheltuiți-i cât mai repede posibil, pentru ca Divinitatea să vă trimită alții.

Purtați în portofel o monedă găurită

Pentru a atrage sporul banilor, țineți în portofel o monedă găurită la mijloc sau o hârtie împăturită de trei ori. Se spune că cine leagă un șnur încât să formeze un cerc și îl poartă mereu asupra lui sau în portofel, va avea mereu bani. Cine găsește o monedă care s-a emis în anul nașterii sale, trebuie să o păstreze toată viața.

monede

În Ajun de Noul An puneți câteva monede în exteriorul casei

De asemenea, în ajun de An Nou, puneți multe monede în exteriorul casei. Iar a doua zi, adunați-le și păstrați-le tot anul, pentru a avea venituri din ce în ce mai mari. Potrivit Romaniatv, atâta timp cât ai în portofel mărunțiș, vei fi capabil să faci mulți bani. În schimb, dacă ai portofelul sau contul gol, acest lucru îți atrage ghinion.

Superstiții englezești

Și englezii au superstițiile lor legate de bani. Astfel, o veche tradiție spune că o mireasă trebuie să poarte în pantof o monedă de 6 penny. Moneda o va primi de la tatăl său, în speranța că-I va fi netezită calea spre fericire și bogăție. De asemenea, grecii au obiceiul să pună în paturile mirilor bani, pentru a se bucura de prosperitate și a naște copii sănătoși.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.