Nu vrea să recunoască, dar Andreea Bălan e plină de operații estetice

Din an în an, Andreea Bălan pare mai frumoasă. Întotdeauna a vorbit deschis despre viața ei, dar nu a recunoscut că și-a făcut operații estetice.

Are sau nu operații estetice Andreea Bălan? Ea spune că nu, specialiștii o contrazic. Câți bani a investit în trupul său?

Nu vrea să recunoască, dar Andreea Bălan e plină de operații estetice

E una dintre cele mai apreciate artiste din România, cu o carieră de invidiat. Și toată lumea a constatat că în ultima perioadă Andreea Bălan arată din ce în ce mai bine. E foarte adevărat că nașterea face o femeie să fie mai frumoasă, dar se pare că vinovate de imaginea artistei sunt și operațiile estetice. Dar Andreea spune că ea nu a apelat la ajutorul medicilor esteticieni.

“Această întrebare mi se pune din 2003. Degeaba am explicat că nu am şi că fetiţa din André, cu codiţe şi fundiţe, a crescut şi s-a transformat într-o femeie care foloseşte anticoncepţionale. Întrebările tot au continuat în următorii ani până în ziua de azi. În ultimul timp am decis să nu mai răspund la astfel de întrebări, deoarece mi se pare o totală lipsă de respect să mi se facă inventarul pe nedrept”, a declarat cu ceva timp în urmă Andreea pentru click.ro.

andreea balan

Medicii esteticieni sunt că vedeta ar fi apelat de șase ori la operațiile estetice

În 2013 însă jurnaliștii de la Libertatea au declarat că blonda ar fi intrat în cabinetul medicului de cel puțin șase ori. La ce ar fi apelat? În primul rând la mărirea bustului, apoi și-ar fi făcut două rinoplastii. Mai mult, se pare că a umblat și la pomeți, și-a conturat fesele și ar fi făcut și un lifting în zona axilei. Dar și multe schimbări la nivelul dinților.

“Se observă atât o modificare a volumului sânilor, cât şi a formei acestora. Fapt care sugerează o intervenţie estetică, fie prin implant siliconic, fie prin injectarea de acid hialuronic sau grăsime. În ce priveşte nasul, vârful este vizibil ridicat şi nu mai are aceeaşi lăţime, aripile nazale fiind mai apropiate”, a declarat atunci un medic pentru ziarul Libertatea.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.