Nuntă mare în showbizz. Cleopatra Stratan face marele pas în 2021

S-au logodit în această vară și vor face marele pas în anul 2021. Cleopatra Stratan și Edward se vor muta împreună după ce va termina cu examenele.

Pavel Stratan e cel mai fericit tată. Cleopatra Stratan și-a ales bărbatul care o adoră și în 2021 cei doi se vor căsători.

Nuntă mare în showbizz. Cleopatra Stratan face marele pas în 2021

Se iubesc de mult timp, dar abia în această vară a ieșit la iveală relația lor. Tot atunci s-au și logodit, iar anul viitor vor face nunta. Cei doi așteaptă cu nerăbdare momentul în care se vor muta împreună, iar asta se va întâmpla după ce Cleo va termina examenele. Cel mai sigur nunta va avea loc anul viitor, dar depinde de situație din lume.

”Dacă totul va funcționa normal, în vara anului 2021 va avea loc nunta noastră, în București, iar luna de miere încă nu ne-am hotărât. Noi ne dorim foarte mult să mergem în Maldive!”, a declarat Edward Sanda pentru impact.ro.

Au fost aleși și nașii pentru căsătorie

Pentru a le demonstrat tuturor că lucrurile sunt extrem de serioase, cei doi amorezi și-au ales și nașii pentru căsătorie. Adic pe șarmantul actor de comedie Dan Badea și frumoasa lui jumătate. Și, în următorii cinci ani au hotărât să dea naștere și primului lor copil. De ce nu locuiesc însă cei doi împreună, dacă logodna a fost făcută?

Fiica faimosului Pavel Stratan a mărturisit că, desi își dorește din tot sufletul acest lucru, aceasta e elevă și trebuie să termine cu examenele. Ulterior, aceasta va sta lângă bărbatul pe care îl iubește. ”Pentru că deocamdată locuiesc la Chișinău, fiind elevă la liceu. După ce dau examenele, ne vom muta împreună la București. Dar când vine aici, la Chișinău, stăm amândoi”, a menționat Cleopatra Stratan.

Cerută în căsătorie de majorat

Frumoasa cântăreață a fost cerută în căsătorie de iubitul ei exact în ziua în care aceasta a devenit majoră. „Inelul este unul dintre cadourile pe care i le-am oferit. Sincer, nu a fost ușor să-l găsesc pe cel ideal. Și eu sunt surprins de mine. Recunosc, mama mea a fost complice, ea m-a ajutat. A fost foarte greu. Am stat o zi întreagă să caut inelul, ba mai mult, se întâmpla să intru de cinci-șase ori în același magazin că tot aveam idei, mă răzgândeam. Când l-am văzut pe cel pe care îl are acum pe deget am zis că acesta este. Nu am știut nicio măsură și sincer am avut emoții pentru că nu știam dacă o să-i vină sau nu. Aseară am avut și eu o surpriză, că i se potrivește”, a spus Edward pentru libertatea.ro.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.